...
Search
Generic filters
0320 290 508
Mantelzorg
Mantelzorg

Mantelzorg

Zorgt u langdurig en intensief voor uw partner, ouder, kind, vriend of buur? Dan bent u mantelzorger. We vinden het belangrijk dat u een rol blijft spelen in het dagelijkse leven van uw dierbare en helpen u graag hierbij. Dit doen wij door u te ondersteunen of als u hier behoefte aan heeft de zorg (tijdelijk) van u over te nemen. Wij stemmen onze zorg af op uw wensen en mogelijkheden.

Gesprekken

Het kan zijn dat u eens wilt praten over uw situatie en over uw rol als mantelzorger. Dit kan tijdens een gesprek met onze maatschappelijk werker of psycholoog.

Meeloopdag

Woont uw partner of familielid tijdelijk in Coloriet Laarstaete vanwege een revalidatieproces? Dan kunt u tijdens een mantelzorgmeeloopdag meekijken met de therapieën. Ook kunt u oefenen met praktische vaardigheden, zoals het rijden met een rolstoel of het ondersteunen van uw partner bij bepaalde handelingen.

Themabijeenkomsten

Het kan prettig zijn om met lotgenoten van gedachten te wisselen. Dat kan tijdens de themabijeenkomsten voor mantelzorgers. Hier krijgt u praktische informatie en deelt u ervaringen met andere mantelzorgers.

Meer weten?

Wilt u meer weten over mantelzorgondersteuning? Neem dan contact op met onze klantenadviseurs via 0320 – 290 508 of per e-mail: klantadvies@coloriet.nl.

Deel uw mening over Coloriet
Helpt u mee onze zorg te verbeteren door uw waardering voor ons werk in te vullen?