...
Search
Generic filters
0320 290 508
Over Coloriet
Over Coloriet

Over Coloriet

Coloriet is dé specialist in wonen en zorg voor senioren in de gemeente Dronten, Lelystad en Zeewolde. Met meer dan 1400 cliënten en hun familieleden, ruim 1200 medewerkers en 600 vrijwilligers geven wij samen kleur aan waardevol leven.

Met onze gespecialiseerde zorg kunt u zo lang mogelijk leven op de manier waarop u dat wil. Coloriet biedt wijkzorg in Biddinghuizen, Dronten, Swifterbant, Lelystad en Zeewolde en heeft vijf woonzorgcentra en een behandelcentrum. Ook beschikken wij over verschillende accommodaties waar u tijdelijk kunt verblijven. Lees hier meer informatie over de personeelssamenstelling van Coloriet.

Niemand wil afhankelijk worden van zorg. Het liefst worden we allemaal gezond oud. Het is belangrijk te weten dat als u toch te maken krijgt met een ziekte, dat er een specialist is voor senioren waar u terecht kunt en die u helpt, zodat u er zo min mogelijk hinder van ervaart.

Vernieuwen zit ons in ons bloed. Onze gepassioneerde (zorg-) medewerkers werken volgens de nieuwste inzichten en zoeken voortdurend naar oplossingen, om u de beste zorg te kunnen bieden. Van eenvoudige hulp tot de meest ingewikkelde zorgvraag: bij ons krijgt iedereen een deskundig en toereikend antwoord.

 

Deel uw mening over Coloriet
Helpt u mee onze zorg te verbeteren door uw waardering voor ons werk in te vullen?