...
Search
Generic filters
0320 290 508
Kernwaarden
Kernwaarden

Kernwaarden

Zorgen doen we samen bij Coloriet. Met medewerkers, bewoners, cliënten, vrijwilligers, familie en naasten geven we kleur aan waardevol leven. Hoe doen we dat en wat vinden we daarin belangrijk? Daar helpen de drie kernwaarden ons bij: Verbindend, Eigen-wijs en Vooruitstrevend.

Verbindend

Door oog voor elkaar te hebben, contact te maken en samen te dóen, zoeken we de verbinding op. Iedereen doet dit op een andere manier. Medewerkers, bewoners, cliënten, vrijwilligers, familie en naasten waarderen de ander met aandacht. Iedereen benut met passie zijn eigen talent en geeft elkaar vertrouwen. Samen creëren we een veilige en plezierige plek waar iedereen zichzelf mag zijn en van betekenis is voor de beste zorg voor bewoners en cliënten. Hoe kun jij verbindend zijn binnen Coloriet?

Eigen-wijs

Iedereen heeft zijn eigen-wijs, geluid en mening. Bij Coloriet is er ruimte en oog voor ieders eigenheid. Met lef en zelfkennis durven we buiten de lijntjes te kleuren waar dat kan en soms ook nodig is. We vertrouwen elkaar hierin, waardoor we samen-wijs zijn. Vol trots en enthousiasme ontdekken we met elkaar nieuwe dingen die ten goede komen aan de zorg voor bewoners en cliënten. Wat is jouw eigen-wijze?

Vooruitstrevend

Vooruitstrevend kan heel groots, maar mag ook klein zijn. Ieder doet dit op zijn eigen manier en vanuit zijn eigen kracht. Bij Coloriet denken we graag in mogelijkheden om samen vooruit te gaan. We inspireren elkaar om op vernieuwende wijze het beste uit de zorg, jezelf en de organisatie te halen. Waarom? We hebben de wil om het voor cliënten en bewoners altijd beter te doen. Met een open blik gaan we positief en gemotiveerd de toekomst tegemoet. We ondernemen en proberen samen, leren van elkaar en we dagen onszelf uit. Op welke manier ben jij vooruitstrevend?

Deel uw mening over Coloriet
Helpt u mee onze zorg te verbeteren door uw waardering voor ons werk in te vullen?