Search
Generic filters
0320 290 508
Kernwaarden
Kernwaarden

Kernwaarden

Bij Coloriet hebben we uw wensen en welzijn voor ogen. Dat laten we dagelijks zien door samen kleur te geven aan het leven, waarbij we drie kernwaarden centraal hebben staan.

Verbindend

Onze medewerkers zijn betrokken bij cliënten, collega’s en de organisatie en hebben respect voor iedere gesprekpartner. Wij leven ons in de cliënt in. Op een persoonlijke en empathische wijze maken wij verbinding om samen te gaan voor een (nog) beter resultaat rekening houdend met de zorg die de cliënt wenst.

Vooruitstrevend

Bij Coloriet staan we open voor nieuwe ideeën die ons helpen om toekomstgericht te werken. In iedere medewerker van Coloriet ontmoet je een leergierige professional die graag nieuwe dingen ontdekt om op een slimme manier een bijdrage te leveren aan een waardevol bestaan voor onze cliënten. Met onze mensen, nieuwe technieken en methodes maakt dit ons de zorginstelling van de toekomst.

Eigen-wijs

Onze medewerkers zetten hun talenten op unieke en eigen wijze in binnen de organisatie. Bij Coloriet werken vakmensen. Zij tonen lef in de uitvoering van hun werk door op verantwoorde wijze ook buiten de gebaande paden te gaan.

Deel uw mening over Coloriet
Helpt u mee onze zorg te verbeteren door uw waardering voor ons werk in te vullen?