...
Search
Generic filters
0320 290 508
Zorg nodig bij u thuis?
Vraag nu informatie aan
Wij helpen u graag om zelfstandig thuis te blijven wonen!
Zorg nodig bij u thuis?

Thuiszorg: Coloriet Wijkzorg staat voor u klaar!

Het liefst wonen we allemaal zo lang mogelijk zelfstandig in onze eigen vertrouwde omgeving. Lukt het zelfstandig wonen niet vanwege gezondheidsproblemen of door de gevolgen van het ouder worden? Wij ondersteunen u graag met onze thuiszorg en bieden u hulp op maat zodat het wél mogelijk is om langer zelfstandig te wonen.

Coloriet Wijkzorg kan u op heel veel verschillende manieren ondersteunen. Van lichte ondersteuningen bij de persoonlijke verzorging tot volledige pakketten op maat. Ook als u tijdelijk hulp kunt gebruiken bij het verzorgen van een wond bijvoorbeeld na een operatie of ondersteuning bij het gebruik van medicijnen dan kunt u bij ons terecht.

Hoe gaan we te werk?

Om te bepalen welke zorg en hulp het beste voor u is, hebben we een vast team van deskundige medewerkers die u adviseert en ondersteunt. In een persoonlijk (vrijblijvend) intakegesprek met de wijkverpleegkundige kunt u zelf aangeven waar u ondersteuning bij nodig heeft en wat uw wensen zijn. We kunnen u met kleine dingen helpen maar ook een compleet zorgpakket bieden. Naast de hulp en verzorging thuis kunt u ook gebruik maken van de Coloriet dagbestedingslocaties of andere dagbesteding waar we mee samenwerken. Hiervoor heeft u wel een indicatie nodig. Samen kunnen we ervoor zorgen dat u zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven wonen.

Een vast team van thuiszorg medewerkers

Uw vaste team van medewerkers komt regelmatig bij u thuis waardoor u hen leert kennen en zij u steeds beter leren kennen. Hierdoor kunnen de medewerkers snel reageren op veranderingen met betrekking tot uw gezondheid en woonsituatie. Het kan immers ook zo zijn dat de wensen in de loop van de tijd veranderen. Samen kijken we dan opnieuw naar uw wensen en de mogelijkheden. We passen de thuiszorg dan aan naar uw omstandigheden.

In welke steden bieden wij thuiszorg?

Op dit moment zijn er vanuit Coloriet verschillende teams werkzaam in Biddinghuizen, Dronten, Lelystad, Swifterbant en Zeewolde. Deze teams bestaan uit medewerkers met verschillende specialiteiten in de zorg, zoals bijvoorbeeld hulp bij het opstaan, maar ook hulp bij de schoonmaak van uw huis. Door het gevarieerde aanbod van specialisten is er altijd een oplossing voor uw behoeften in de thuiszorg.

 

Wij geven u advies, begeleiding en ondersteuning zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen!
Deel uw mening over Coloriet
Helpt u mee onze zorg te verbeteren door uw waardering voor ons werk in te vullen?