...
Search
Generic filters
0320 290 508

Personenalarmering

Zelfstandig wonen, dat wil iedereen, zo lang mogelijk! Maar wat als de omstandigheden veranderen? Kunt u diegene die u nodig heeft dag en nacht bereiken? Personenalarmering van Coloriet biedt zekerheid. Het geeft u een veilig gevoel voor als u valt of op een andere manier plotseling hulp nodig heeft. Met één druk op de knop schakelt u onze deskundige hulp snel in.

Professionele alarmopvolging

Voor de alarmopvolging zijn wij 7 dagen per week van 07.00 – 23.00 uur beschikbaar in de gemeente Dronten, Lelystad en Zeewolde. Van 23.00 – 07.00 uur gaat de alarmopvolging  voor niet uitstelbare verpleegkundige zorg via de Samenwerking Acute Verpleegkundige Nachtzorg Flevoland (zie meer info hieronder).

Om in uw woning te kunnen komen, maken wij gebruik van een Clavisio sleutelkluis. Bij aanleunwoningen rond Coloriet locaties gebruiken we een zorgslot. Zo kunnen wij veiligheid garanderen. Om Coloriet op te kunnen roepen, heeft u een alarmsysteem en sleutelkluis nodig. Er zijn twee mogelijkheden om dit aan te vragen:

  • Via uw zorgverzekeraar
  • Bemiddeling via Coloriet

Kosten, inzet & vergoeding

Voor de professionele alarmopvolging hanteren wij standaard een basis abonnement. Dit houdt in dat wij 24 uur per dag 7 dagen per week beschikbare zorg bieden. Daarnaast heeft u een alarmsysteem en een sleutelkluis nodig. De huur van het alarmsysteem en de sleutelkluis wordt door een externe partij geïncasseerd.

Hoe dichter u bij een van onze locaties woont, hoe sneller wij u kunnen helpen. Wij hanteren een maximale aanrijtijd van een half uur. Na uw oproep komen wij, indien nodig, zo snel mogelijk naar u toe.

  • Ontvangt u wijkzorg via Coloriet? Dan valt deze inzet onder uw indicatie
  • Bent u niet bij ons in zorg? Dan ontvangt u een rekening van ons

Voor vragen over professionele alarmopvolging of andere diensten van Coloriet kunt u contact opnemen met één van onze klantadviseurs via  0320 – 290 508 of door een e-mail sturen naar klantadvies@coloriet.nl.

Aanvragen personenalarmering

Samenwerking Acute Verpleegkundige Nachtzorg Flevoland

De organisaties Allerzorg, Coloriet en Icare in midden Flevoland voeren samen de acute verpleegkundige nachtzorg bij mensen thuis uit. Het regionale nachtzorgteam kan tussen 23.00 uur en 07.00 uur worden ingezet bij tijdelijke, acute zorg die niet kan wachten tot de volgende dag. Voor de personenalarmering blijft de alarmknop werken. De nachtzorg verpleegkundige krijgt dan eenmalig toegang tot uw zorgdossier. Daardoor kunt u adequaat worden geholpen en het team waarvan u overdag zorg ontvangt, wordt op de hoogte gebracht van de spoedzorg in de nacht.

Personenalarmering van Coloriet biedt zekerheid.
Deel uw mening over Coloriet
Helpt u mee onze zorg te verbeteren door uw waardering voor ons werk in te vullen?