...
Search
Generic filters
0320 290 508

Ook deel uitmaken van een deskundig, gezellig en gevarieerd medisch team?

Dan bieden wij je graag een baan aan binnen onze medische vakgroep

  • 'Veel onderlinge collegialiteit en respect'
  • 'Locaties zijn centraal gelegen en filevrij aanrijdbaar vanuit diverse regio's'
  • 'Er is veel passie voor de beste kwaliteit van leven voor bewoners en cliënten'
  • 'Samen ontwikkelen staat voorop en er is veel ruimte om goede ideeën uit te proberen'
  • 'Voelbare belangstelling en waardering voor je professionele bijdrage maar ook voor jou als mens'

 

Dit zijn slechts een paar quotes van collega’s uit onze medische vakgroep. Wanneer je deel gaat uitmaken van het team dan werk je samen met collega’s aan de beste kwaliteit van leven voor onze bewoners en cliënten. De medische vakgroep is gespecialiseerd in de begeleiding en behandeling van ouderen die revalideren, chronisch ziek zijn en/of dementie hebben.

Ben jij op zoek naar een baan waar je je kennis en goede ideeën ten volste kan benutten en daarnaast meewerkt aan de beste kwaliteit van leven voor onze ouderen? Dan voegen we je graag toe aan ons team!

Op dit moment hebben wij ook een AIOS/basisarts opleidingsplek beschikbaar! Ben jij basisarts, wil of ga jij de opleiding volgen tot specialist ouderengeneeskunde en ben jij op zoek naar een enthousiaste en innovatieve organisatie waar jij je stage kunt volgen? Je bent van harte welkom. Meer info

Voordelen werken bij de medische vakgroep van Coloriet

Het team is deskundig en een (h)echt team

De medische vakgroep van Coloriet heeft veel inhoudelijke kennis en expertise. De onderlinge sfeer is collegiaal en er is veel respect voor elkaars deskundigheid en mening. De lijnen onderling zijn kort waardoor je makkelijk even overlegt. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het blijven leren. Het team werkt zowel intramuraal als in de eerste lijn. De medische vakgroep bestaat uit specialisten ouderengeneeskunde, verpleegkundig specialisten, physisian assistant en basisartsen. Daarnaast leiden we ook op tot verpleegkundig specialist, physisican assistant en specialist ouderengeneeskunde. Daarnaast is er vanuit het secretariaat behandeling goede ondersteuning voor de secretariële werkzaamheden.

De ouderenzorg is een prachtige doelgroep

Je bent binnen de vakgroep nauw betrokken bij onze cliënten. Mooie gesprekken, een goed advies, denken in mogelijkheden. Met jouw werk maak je het verschil voor onze ouderen. Naast nauw contact met de cliënten zelf heb je ook veel contact met familieleden, mantelzorgers en werk je ook samen met de huisarts en andere zorgcollega’s.

Complexe gezondheidsproblemen en specialisaties

De medische vakgroep heeft een pioniersgeest en samen ontwikkelen zit ons in de genen. De laatste jaren is er hard gewerkt aan specialisaties en het behandelen van complexe gezondheidsproblemen. Heb je een goed idee voor verdere specialisaties of voor verbetering van de zorg dan mag je veel ‘proberen’.

Goed bereikbare locaties en geen ANW-diensten

De locaties waar de vakgroep actief is, zijn centraal gelegen in Nederland en, zonder in de file te staan, goed bereikbaar. De ANW-diensten worden uitbesteed dus deze hoef je in principe niet te doen.

"Bij Coloriet kan ik werken vanuit mijn hart"
Deel uw mening over Coloriet
Helpt u mee onze zorg te verbeteren door uw waardering voor ons werk in te vullen?