...
Search
Generic filters
0320 290 508

Coloriet Laarhof

In Coloriet Laarhof, gelegen aan de rand van het centrum in Lelystad, kunnen mensen met dementie op een veilig en vertrouwde manier wonen in kleinschalige woongroepen. In het gezellige Grand Café kan een kopje koffie gedronken worden en de besloten belevings- en bewegingstuin leent zich uitstekend voor een fijne wandeling.

Kleinschalig wonen voor mensen met dementie

Coloriet Laarhof biedt beschermd wonen in een vertrouwde omgeving voor mensen met dementie. Bewoners kunnen -als ze hier behoefte aan hebben- zelf door het woonzorgcentrum wandelen of door de Belevingstuin lopen.

Coloriet Laarhof is overzichtelijk ingedeeld en de verschillende bouwdelen hebben ieder een eigen, herkenbare sfeer. Deze zijn voorzien van de modernste domoticatechnieken zoals speciale verlichting voor een goed dag-nachtritme. In het grand café kunt u andere bewoners, bezoekers, medewerkers en vrijwilligers ontmoeten tijdens het drinken van een kopje koffie.

Het woonzorgcentrum ligt in een woonwijk met aan de ene kant een park en aan de andere kant het Stadshart, met een groot aantal winkels en horecagelegenheden.

Coloriet Laarhof is volledig gericht op de zorg voor mensen met dementie.

Wij zoeken samen met u en uw familie naar de best mogelijke zorg, verpleging en behandeling. We hopen dat u zich snel thuis voelt.
Col de laarhof typo dynamo imgl