...
Search
Generic filters
0320 290 508

Coloriet Dagcentrum De Oase – Zeewolde

Een afwisselende vorm van dagbesteding vindt u bij Coloriet Dagcentrum De Oase in Zeewolde. Speciaal voor mensen met geheugenproblematiek, zodat zij langer thuis kunnen blijven wonen. Maar ook om de partner of mantelzorger even te ontlasten.

Dagbesteding in Zeewolde

Bent u op zoek naar een dagbestedingslocatie in Zeewolde? Bij Coloriet Dagcentrum De Oase bieden wij dagbesteding voor senioren met geheugenproblematiek of dementie. Bij De Oase vinden het belangrijk om de verbinding te zoeken tussen jong en oud. Een mooi voorbeeld hiervan is het maandelijkse bezoek dat wij brengen aan een basischool in de buurt. Maar ook koffie drinken in de Oude Bieb of een uitje naar de markt staat regelmatig op het programma. Natuurlijk beslist u altijd zelf wat u bij ons wilt doen, dat is helemaal aan u.

Ervaring van een zoon van een bezoeker

“Onze vader gaat naar De Oase. Dit is een uitkomst, want dan heeft mijn moeder even tijd voor zichzelf. Dan kan zij winkelen of naar een vriendin. Het is belangrijk dat zij haar sociale netwerk houdt, dat heeft de casemanager dementie ons wel doen inzien. Gelukkig krijgt zij ook fantastische hulp van de wijkzorg. Hoe mijn vader het vindt? Als de schoolkinderen op bezoek zijn geweest bij de dagbesteding, heeft hij een prachtige dag. Hij wordt daarna moe maar voldaan met de taxi thuisgebracht. En slaapt daardoor ’s nachts ook beter.”

Adres- & contactgegevens van Coloriet Dagcentrum De Oase

  • Adres: Flevoweg 69, 3891 HA, Zeewolde
  • Telefoonnummer: 06 12 16 50 37