...
Search
Generic filters
0320 290 508

Zorg regelen

Zoekt u passende zorg voor uzelf, een familielid of een cliënt? Kunt u niet alle antwoorden op uw vragen op deze website vinden? Of vindt u het prettiger om uw vragen mondeling met ons te bespreken? Dat is geen enkel probleem.

Onze klantadviseurs denken graag met u mee en informeren, adviseren en verwijzen u door voor de zorg die bij u past. U kunt bij hen terecht voor onder andere vragen over zorg aan huis, opname, indicatie-aanvragen, vergoedingen en verschillende vormen van financieringen. Ook kunnen de klantadviseurs antwoord geven op vragen over veranderingen in de zorg. Zij staan op maandag tot en met vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur voor u klaar. U kunt de klantadviseurs bereiken via 0320 290 508 of klantadvies@coloriet.nl.

Het telefoonnummer bij spoed in de avonduren (van 17:00 uur – 20:00 uur) en weekend en feestdagen (van 10:00 uur – 20:00 uur) is 0320 – 290 909.

Meer informatie over de zorg indicaties

Indicatie langdurige zorg (WLZ)

De indicatie die toegang geeft tot de Wet Langdurige Zorg, wordt gesteld door het CIZ. Als u thuis woont en gebruik maakt van wijkverpleging, dan kan de wijkverpleegkundige u mogelijk helpen bij het aanvragen van een indicatie. Mocht u nog geen hulp en/of zorg ontvangen, dan kunt u ook zelf een i indicatie aanvragen bij het CIZ.

Een aanvraag indienen

U kunt zorg vanuit de Wlz online aanvragen via Mijn Wlz-aanvraag: Mijn Wlz-aanvraag
U kunt ook een aanvraagformulier op papier invullen en opsturen naar CIZ Utrecht. Deze vindt u onder ‘Aanvraagformulieren’.

Lees meer

Indicatie wijkverpleging

Coloriet heeft wijkverpleegkundigen die bij u thuis -op basis van uw persoonlijke situatie- een indicatie stellen. Wilt u contact met de wijkverpleegkundige van Coloriet? Dan kunt u een contactformulier  (Zorg aanvragen) invullen of bellen met klantadvies via 0320 290 508.

Als u wijkverpleging van een andere zorgaanbieder wilt ontvangen, dan kunt u contact opnemen met het sociaal wijkteam van uw gemeente. Zij kunnen u in contact brengen met onafhankelijke wijkverpleegkundigen.

Lees meer

Indicatie vanuit de WMO

Om in aanmerking te komen voor hulp bij een schoon huis, dagactiviteiten, begeleiding en ondersteuning thuis, heeft u een indicatie nodig van de gemeente waar u woont. U kunt ook bij uw gemeente terecht voor het aanvragen van voorzieningen (taxipas, woningaanpassingen etc.).

Wilt u weten hoe u uw gemeente kan bereiken, klik hier voor adressen en telefoonnummers.

Zorg particulier geregeld

Het is mogelijk om zorg en/of diensten van Coloriet zelf te bekostigen. Onze klantadviseurs kunnen u hier vrijblijvend over informeren. Afhankelijk van uw wensen en de zorgvraag wordt gekeken welke medewerker ingezet kan worden en in welke tijd dit gaat plaatsvinden. Naar aanleiding daarvan wordt een persoonlijke en op maat gemaakte offerte aangeboden. Dit kan een eenmalige hulp of zorgvraag zijn, maar ook voor langere periode.

Lees meer

Alle zorgdiensten van Coloriet

Deel uw mening over Coloriet
Helpt u mee onze zorg te verbeteren door uw waardering voor ons werk in te vullen?