...
Search
Generic filters
0320 290 508

Coloriet Dagcentrum De Boog – Dronten

Een kopje koffie drinken in een sfeervolle omgeving, een (geheugen)spel doen of samen muziek luisteren. In Coloriet Dagcentrum De Boog in Dronten krijgen mensen met geheugenproblematiek een afwisselende vorm van dagbesteding.

Dagbesteding in Dronten

Dagcentrum De Boog is een uitkomst als u ondanks uw geheugenverlies thuis wilt blijven wonen, meer onder de mensen wilt zijn of wanneer u uw partner of mantelzorger wilt ontlasten. Wanneer er extra ondersteuning nodig is, werken wij samen met onze collega’s van de wijkzorg. We gaan er soms ook op uit: samen boodschappen doen in het nabijgelegen centrum of koffiedrinken op het wijkplein bij een activiteit in Coloriet de Regenboog.

Als u gebruik maakt van de dagopvang komt u één of meer dagdelen per week naar onze locatie. Wat u bij ons wilt doen en hoeveel dagen in de week, dat is helemaal aan u. In de dagopvang ontmoet u mensen van uw eigen leeftijd. Wij doen er alles aan om u een prettige dag te bezorgen. Dit doen wij door activiteiten aan te bieden, passend bij uw wensen en behoeften.

Ervaring van een mantelzorger

“Dankzij De Boog heb ik momenten voor mijn eigen ontspanning. Dan werk ik op de boerderij bij mijn zoon of in de tuin. Weten dat mijn vrouw goed verzorgd wordt en het naar haar zin heeft is voor mij belangrijk. Mijn vrouw is blij als ze me weer ziet en als ik vraag of haar dag leuk was, dan zegt ze volmondig ja. Er is altijd een luisterend oor en begrip.”

Adres- & contactgegevens van Coloriet Dagcentrum De Boog