...
Search
Generic filters
0320 290 508

Jaaaaa fijn... word ook vrijwilliger!

Wist je dat je als vrijwilliger niet alleen veel goeds doet voor een ander, maar ook voor jezelf? Je kunt bijvoorbeeld je hobby of passie delen met anderen, ervaring opdoen, nieuwe vrienden maken én je blijft actief. Bij Coloriet waarderen we je hulp als vrijwilliger enorm. We vinden het dan ook belangrijk dat je doet wat jij leuk vindt en er zelf ook wat aan hebt. Je maakt het verschil voor onze bewoners en cliënten en dat kan op heel veel manieren! Misschien kun je een dag(deel) per week helpen of heb je maar af en toe een uurtje tijd? Alle hulp is welkom.

Vrijwilligers voor een praatje, ommetje, klusje, activiteit, ondersteuning of gewoon voor de gezelligheid

Als vrijwilliger bij Coloriet kun je je eigen interesses en talenten inzetten voor een ander. Speel bijvoorbeeld eens een gezelschapsspelletje met een bewoner. Ondersteun bij een activiteit of op een huiskamer en wijkplein. Deel jouw passie of hobby tijdens een workshop. Ga samen een frisse neus halen in de buitenlucht tijdens een wandeling of tocht op een duo-fiets. Gooi eens een hengeltje uit met een andere visliefhebber of maak onze bewoners blij met jouw kookkunsten.

Vind je het fijn om anderen te helpen dan is er altijd iemand die je heel blij maakt met het doen van een boodschap, een klusje in huis of het onderhoud van de tuin, maar ook begeleiding bij een bezoek aan een ziekenhuis of huisarts wordt erg gewaardeerd.

Vrijwilligerswerk, iets voor jou?

Zoals je kunt zien, kun je je op veel verschillende manieren inzetten. We hebben onze vacatures per plaats voor je op een rijtje gezet. Wil je liever tijdens een persoonlijk gesprek bekijken welke werkzaamheden het beste bij je passen? Stuur dan een berichtje naar vrijwilligerswerk@coloriet.nl.


Vacatures vrijwilligers Dronten

  • Vrijwilligers welzijn thuiswonenden
  • Vrijwilligers voor een praatje, spelletje, ommetje of klusje
  • Fietsvrijwilliger

Bekijk hier alle vacatures in Dronten


Vacatures vrijwilligers Lelystad

  • Vrijwilligers voor hospicezorg in ‘t Hofje
  • Vrijwilligers welzijn thuiswonenden
  • Wandelvrijwilliger
  • Vrijwilligers snoezelochtend

Bekijk hier alle vacatures in Lelystad


Vacatures vrijwilligers Zeewolde

  • Vrijwilligers welzijn thuiswonenden
  • Kook- en ontbijtvrijwilliger
  • Vrijwilligers Grand Café De Buren

Bekijk hier alle vacatures in Zeewolde

Deel uw mening over Coloriet
Helpt u mee onze zorg te verbeteren door uw waardering voor ons werk in te vullen?