...
Search
Generic filters
0320 290 508

Coloriet de Hoven

Coloriet de Hoven is een centraal ontmoetingspunt in de wijk. Vrij toegankelijk voor iedereen die er woont, op bezoek komt of van onze diensten gebruikmaakt. Het woonzorgcentrum heeft een sfeervolle tuin met diverse zitjes, een terras en winkels en goede openbaar vervoervoorzieningen in de buurt.

Wonen, gezellig samen komen en zorg bij u thuis

Het gezellige wijkplein is het centrale ontmoetingspunt van Coloriet de Hoven. Hier ontmoeten bewoners en mensen uit de buurt elkaar. Drinken ze samen een kopje koffie, kletsen ze wat of doen ze mee aan activiteit. Bij mooi weer zoeken ze een plekje in de mooie, beschutte tuin met verschillende zitjes.

Coloriet de Hoven beschikt verder over een bibliotheek, winkel, kapsalon en een sfeervol restaurant. Als buurtbewoner kunt u bij ons terecht voor gezelligheid, maar wij bieden ook zorg bij u thuis. Op die manier kunt u zo lang mogelijk thuis te blijven wonen.

Coloriet de Hoven heeft de volgende woonopties. Afhankelijk van uw situatie en mogelijkheden kiest u de zorg die bij u past.

  • Wonen voor mensen met dementie
  • Wonen voor mensen met een lichamelijke aandoening (somatiek)
  • Tijdelijk verblijf (ELV)
  • Eigen woningen naast de Hoven waar u zorg van ons kunt krijgen
  • Hospice ’t Hofje
Wij zoeken samen met u en uw familie naar de best mogelijke zorg, verpleging en behandeling. Wij hopen dat u zich snel thuis voelt.
 de hoven ┬® huub visser typo dynamo imgl