...
Search
Generic filters
0320 290 508

Hulp en advies bij (beginnende) dementie

Is bij u of iemand in uw omgeving sprake van vergeetachtigheid of een vermoeden van dementie? Aarzel dan niet en neem contact op met onze casemanager dementie. Een vaste begeleider voor mensen met dementie én hun naasten. Ze informeert, begeleidt, denkt mee, adviseert en regelt zorg wanneer dit nodig is. Zo helpt de casemanager dementie u om te gaan met de aandoening en met de gevolgen ervan in uw dagelijks leven.

Dementie is een aandoening die veel invloed heeft op het leven. Een tijdige diagnose, de juiste behandeling en hulp en begeleiding zijn belangrijk om het leven met dementie waardevol te kunnen inrichten.

Persoonlijke begeleiding

Als vaste begeleider kan een casemanager jullie vragen beantwoorden. Ze staat naast u vanaf het niet-pluis gevoel of de diagnose en begeleidt u bij alle komende fasen. Met praktische ondersteuning vanuit Coloriet is het mogelijk om nog lang thuis te blijven wonen. Daarnaast is hulp voor mantelzorgers nodig om lang en zo goed mogelijk zorg te kunnen verlenen aan uw naaste.

Vergoeding en aanvraag

Iedereen met dementie heeft recht op een casemanager dementie. Wacht niet te lang en neem vrijblijvend contact met ons op. Casemanagement wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Dit kan zonder verwijzing. Onze casemanagers zijn aangesloten bij het Landelijk Netwerk Dementie, Netwerk Dementie Noord- en Oost-Flevoland en Netwerk dementie noordwest Veluwe.

Heeft u vragen of wilt u in contact komen met de casemanager dementie?

Neem dan contact op met onze afdeling klantadvies:
T 0320 290 508
E klantadvies@coloriet.nl

 Een vermoeden van dementie? Neem dan contact met ons op!
Deel uw mening over Coloriet
Helpt u mee onze zorg te verbeteren door uw waardering voor ons werk in te vullen?