...
Search
Generic filters
0320 290 508

Fysiotherapie

De fysiotherapeut is de specialist in beweging. Fysiotherapie is er op gericht om u zo goed mogelijk te laten bewegen. De fysiotherapeuten van Coloriet Behandelcentrum in gemeente Dronten, Lelystad en Zeewolde kunnen u helpen weer beter te leren bewegen.

Heeft u last van uw rug, gaat het lopen moeizamer of heeft u een zere schouder? Deze klachten kunnen ‘spontaan’ ontstaan, maar kunnen ook het gevolg zijn van bijvoorbeeld een beroerte, een botbreuk, een long- of hartaandoening of omdat u een dagje ouder wordt. De fysiotherapeuten van Coloriet kunnen u in alle bovengenoemde situaties begeleiden en behandelen.

Fysiotherapie voor ouderen

De fysiotherapeuten van het Advies- en Behandelcentrum Coloriet (ABC) zijn gespecialiseerd in de zorgvragen van ouderen. Zo kunnen onze fysiotherapeuten u deskundige behandeling bieden na bijvoorbeeld een knie- of heupoperatie, een beroerte of een ander type aandoening. Ook bij algemene klachten kunnen zij u ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan:

• Het omgaan met lichamelijke beperkingen in het algemeen;
• Het gemakkelijk verplaatsen van uw lichaam (bijvoorbeeld van zitten naar staan en van liggen naar zitten);
• Het aanvragen en gebruikmaken van orthopedische hulpmiddelen (bijvoorbeeld aangepaste schoenen, spalken en beugels);
• Het voorkomen van doorligwonden;
• Oedeem (vochtuittreding);
• Het omgaan met lichamelijke beperkingen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over fysiotherapie? Neem dan contact op met het secretariaat van het Advies- en behandelcentrum Coloriet (ABC) via het telefoonnummer 0320 40 16 80 of door een e-mail te sturen naar abc@coloriet.nl.