...
Search
Generic filters
0320 290 508

Maaltijdservice bij u thuis

‘Maaltijd Compleet’ is de maaltijdservice die, in samenwerking met Coloriet, verse en gevarieerde maaltijden bij u aan huis bezorgt in Lelystad en Zeewolde. Zelfs tot in de koelkast! U kunt kiezen uit een ruim assortiment maaltijden waarbij rekening wordt gehouden met diëten en voedingsgewoonten.

Bent u niet in staat, of heeft u te weinig tijd om zelf een verse maaltijd op tafel te zetten? Dan biedt maaltijdservice ‘Maaltijd Compleet’ een uitkomst met lekker, gezond en gevarieerd eten. De maaltijdservice is er voor iedereen, zoals zelfstandig wonende ouderen, alleenstaanden, mensen met een specifiek dieet, maar ook mensen die regelmatig overwerken of gewoon het gemak willen van een heerlijke kant-en-klaar maaltijd.

Vers bereid en aan huis bezorgd

Een vast contactpersoon bezorgt de maaltijden bij u aan huis, dat is wel zo vertrouwd. De maaltijden zijn vervolgens een week houdbaar in de koelkast, invriezen is eventueel ook mogelijk met deze verse maaltijden. Het enige dat u zelf nog hoeft te doen, is de maaltijd verwarmen in de oven of magnetron.

De maaltijden van ‘Maaltijd Compleet’ worden bereid met verse ingrediënten, passend bij het seizoen. Hun gediplomeerde koks bereiden de gerechten in een professionele keuken op dezelfde manier zoals u dat thuis ook zou doen. Direct na het koken worden de maaltijden gekoeld (zodat vitamines en andere voedingsstoffen bewaard blijven) en zuurstofarm verpakt.

De grootte van een portie is volgens de aanbevelingen van het Voedingscentrum en liggen tussen de 450 en 500 gram per maaltijd. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen de verschillende componenten “uit te wisselen” en een aangepaste hoeveelheid te bestellen.

Samenwerking Coloriet en ‘Maaltijd Compleet’

‘Maaltijd Compleet’ verzorgt voor Coloriet wekelijks de koelverse maaltijden op verschillende adressen in Flevoland rond Lelystad en Zeewolde. Dit gebeurt inmiddels in Zeewolde in Coloriet de Sfinx, in Lelystad in Coloriet de Hoven en in deze omgeving bij u thuis. Persoonlijke aandacht en service is hierbij belangrijk.

Bestel uw maaltijd met gemak

Afrekenen kan heel eenvoudig via een pinbetaling aan de deur of via een betaalverzoek. Wanneer Coloriet u aanmeldt via het Volledig Pakket Thuis (VPT) betaalt u rechtstreeks aan Coloriet.

Wilt u meer weten over Maaltijd Compleet? Neem vrijblijvend contact op met Giovanni Terborg via  036 2340 085 of via terborg@maaltijdcompleet.nl.

‘Maaltijd Compleet’ biedt uitkomst met elke dag lekker, gezond en gevarieerd eten
Deel uw mening over Coloriet
Helpt u mee onze zorg te verbeteren door uw waardering voor ons werk in te vullen?