...
Search
Generic filters
0320 290 508

Coloriet Dagcentrum De Gouden Koets – Biddinghuizen

Net als in Dronten en Swifterbant bieden wij ook in het Educatief Centrum in Biddinghuizen dagbesteding voor mensen met geheugenproblematiek.

Dagbesteding in Biddinghuizen

Bij Coloriet Dagcentrum De Gouden Koets in Biddinghuizen doen wij er alles aan om u een prettige dag te bezorgen. Met dagbesteding in huiskamersfeer bieden wij ouderen die te maken hebben met dementie gezelligheid, structuur en regelmaat. Wij streven ernaar dat de activiteiten uw welzijn vergroten. Want meer welzijn, is minder zorg. Wilt u kennismaken met dagbesteding? Belt u ons gerust voor een afspraak via 0321 329 650, mail naar goudenkoets@coloriet.nl, Of kom gewoon eens langs bij onze dagbesteding in Biddinghuizen!

Ervaring van een bezoeker

“Ik kom twee dagen in de week naar de dagbesteding in Biddinghuizen. Bewegen vind ik belangrijk en dat doe ik het liefst elke dag. Zo ga ik naar de winkel en maak daarnaast een wandeling of doe mee met een bewegingsactiviteit in de groep. Ik houd ook enorm van taarten bakken, want dat deed ik vroeger met mijn kinderen. Nu is er geregeld dat er elke maand een lieve vrijwilligster komt die dit samen met mij wil doen. Ik vind het hier gezellig en heb het erg naar mijn zin.”

Adres- & contactgegevens van Coloriet Dagcentrum De Gouden Koets

  • Adres: Akkerhof 1, 8256 BK, Biddinghuizen
  • Telefoonnummer: 0321 329 650