...
Search
Generic filters
0320 290 508

Coloriet als werkgever

Met meer dan 1200 medewerkers zijn wij één van de grotere werkgevers in Flevoland. Voor jou betekent dit dat je kunt kiezen uit diverse functies en kunt werken op verschillende locaties. Zo kun je je breed ontwikkelen en steeds weer zoeken naar nieuwe uitdagingen.

Wat wij bieden

Wij vinden het vanzelfsprekend om je een passend salaris te bieden conform de CAO voor Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Deze CAO kun je hier downloaden en de daarbij behorende ondernemingsovereenkomst hier. Maar er is meer: je ontvangt bij ons ook een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Hiermee kun je bijvoorbeeld je kosten voor sporten, sportmaterialen, een laptop of een fiets inbrengen.

Duidelijke roosters

Kies jij voor onregelmatige werktijden, maar wil je ook graag een vaste vrije dag per week? Dat kan! Je kunt bij ons aangeven wanneer je in de week beslist vrij wilt zijn. Zo hoef jij je vaste filmavond of sportclub nooit te missen. Door het kader werktijden kunnen teams afspraken op maat maken over een aantal praktische zaken rondom het rooster! Dat is mooi, want zo passen de afspraken bij jou en jouw team.

Zelforganisatie

Wij zijn volop in beweging naar zelforganisatie en stimuleren medewerkers door ze ruimte te geven om te experimenteren, buiten kaders te denken en zelf oplossingen aan te dragen. Maar vooral ook om zelf regeltaken op te pakken binnen je team en afdeling. Zo kun je meer invloed uitoefenen op hoe bepaalde zaken gaan. Veelal werken teams middels een bordbespreking samen, zo maak je als team afspraken over het hoe en wat en volg je met elkaar de voortgang. Het mooie aan deze manier van werken is dat er ruimte is voor een ieders inbreng en er duidelijke afspraken gemaakt kunnen worden waar we elkaar ook op aan kunnen spreken. Zo blijft het niet bij mooie woorden, maar vindt er ook daadwerkelijk een ontwikkeling plaats.

Wij zijn een organisatie die open staat voor en bijdraagt aan de verdere professionele ontwikkeling van onze medewerkers. Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken hoe we jouw opleidingswens vorm kunnen geven. Voor medewerkers in de zorg betekent dit dat zij zoveel mogelijk ruimte en regelruimte krijgen om antwoord te geven op vragen van cliënten

Deel uw mening over Coloriet
Helpt u mee onze zorg te verbeteren door uw waardering voor ons werk in te vullen?