...
Search
Generic filters
0320 290 508
Revalidatie bij Coloriet
Revalidatie bij Coloriet

Revalidatie

Revalideren na een ziekenhuisopname? Dat kan bij Coloriet. Wij hebben een gespecialiseerde afdeling waar wij kwalitatief goede zorg bieden. Met een team van deskundige behandelaren om u heen. Voor iedereen die in de gemeente Dronten, Lelystad of Zeewolde woont, of in nabijheid van familie wil herstellen.

Wanneer revalidatie?

Het kan zijn dat u na een ongeval of operatie tijdelijk niet thuis kunt wonen en revalidatie nodig heeft. Bijvoorbeeld bij een gebroken heup. Of u heeft te maken met een andere ingrijpende verandering op uw leven zoals een hersenbloeding, hartinfarct of acute klachten rondom COPD. Op de eerste etage van Coloriet Laarstaete bieden wij u innovatieve begeleiding. Op deze locatie hebben wij ook een volledig ingerichte oefenzaal, een ergokeuken en tuin met oefensituaties.

'Wij stimuleren onze cliënten om zoveel mogelijk zelf te doen. Met als doel: zelfstandig naar huis! Naar je eigen vertrouwde omgeving.'

Persoonlijk hersteltraject

Onze gespecialiseerde behandelaren, met als eindverantwoordelijke de specialist ouderengeneeskunde, bepalen samen met u uw persoonlijk hersteltraject. Alle dagelijkse handelingen die u hier doet zijn gericht op uw herstel. Uw wens staat centraal en wij zijn er om u te begeleiden om het optimale uit u zelf te halen. Soms is het niet mogelijk om uw gewenste doelen te behalen. Dit hoeft geen belemmering te zijn voor uw terugkeer naar huis. We kijken samen met u wat daar voor nodig is.

Team van specialisten vanaf dag één

De zorgmedewerkers van onze afdeling zijn gespecialiseerd in revalidatie. Samen met het behandelteam bieden zij een revalidatie die bij u past. Met u bepalen zij de revalidatiedoelen, zodat we vanaf dag één kunnen werken aan uw herstel.

Revalidatie, hoe werkt het?

Tijdens uw revalidatie gaat u vooral zelf aan de slag. Gedurende uw verblijf is alles therapie. Zo oefent u dagelijkse bezigheden. De zorgmedewerkers stimuleren u om zoveel mogelijk zelf te doen.

Onze medewerkers stimuleren u

Onze zorgmedewerkers zijn getraind in revalidatie voor ouderen. Samen met de arts en het behandelteam bieden zij een revalidatie die bij u past. Zij geven u graag alvast een inkijkje!
Hulp op maat

Revalidatie bij Coloriet na ziekenhuisopname

Revalideren dichtbij of dichtbij familie. Dat kan bij Coloriet Laarstaete in Lelystad. ‘We hebben korte lijnen met ziekenhuizen en aanmelden is heel eenvoudig’, vertelt Maurice Willemsen, hoofd zorg en welzijn
Hulp op maat

Een gespecialiseerd team staat voor u klaar

Revalideert u in Coloriet Laarstaete? Dan staat er een team van gespecialiseerde artsen en behandelaren voor u klaar. Met gerichte therapie en oefeningen gaan we voor de beste zorg op maat.
Deel uw mening over Coloriet
Helpt u mee onze zorg te verbeteren door uw waardering voor ons werk in te vullen?