...
Search
Generic filters
0320 290 508

Behandeling bij u thuis

Wilt u gebruikmaken van één van onze behandeldiensten? Onze behandelaren bieden u ondersteuning bij algemene klachten door veroudering van het lichaam.

Met behulp van bijvoorbeeld het gebruik van hulpmiddelen kan uw mobiliteit vergroten. De fysiotherapeuten van Coloriet hebben veel kennis over de verschillende hulpmiddelen zoals een rollator, 4-poot of een brace. Zij kunnen u adviseren en u leren hier op een goede manier gebruik van te maken. Indien u thuis problemen ondervindt bij de zelfverzorging, het huishouden of bij de vrijetijdsbesteding dan kunnen onze ergotherapeuten samen met u kijken naar (nieuwe) mogelijkheden voor het uitvoeren van uw dagelijkse activiteiten,

Als u problemen heeft met eten door bijvoorbeeld slikproblemen, gebitsproblemen of ziekten dan kunnen onze diëtistes u verder helpen. Zij kunnen u ook dieet- of voedingsadvies geven. De logopedisten van Coloriet bieden behandeling, begeleiding en advisering bij problemen op het gebied van taal, spraak, kauwen, slikken, aangezichtsverlammingen, stem en gehoor.

De ervaren psychologen en maatschappelijk werkers kunnen u helpen omgaan met uw emoties (depressies, angst) na bijvoorbeeld een beroerte of bij een chronische ziekte.  Verder heeft Coloriet een medisch team bestaande uit een specialist ouderengeneeskunde, verpleegkundig specialist en basisarts. Zij kijken samen met u naar een optimale kwaliteit van leven en hoe u zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunt blijven wonen.

Voor meer informatie en het aanvragen van een behandeling bij u thuis kunt u contact opnemen met het Advies- en Behandelcentrum van Coloriet.

Onze behandelaren komen graag bij u thuis voor ondersteuning bij algemene klachten
Deel uw mening over Coloriet
Helpt u mee onze zorg te verbeteren door uw waardering voor ons werk in te vullen?