...
Search
Generic filters
0320 290 508

Disclaimer

Coloriet geeft de informatie op deze website zo zorgvuldig mogelijk weer. Toch bestaat de mogelijkheid dat u op deze site onvolledige of onjuiste informatie aantreft. Coloriet is niet aansprakelijk voor schade die ontstaat door de aangeboden informatie en kan evenmin garanderen dat deze website ononderbroken functioneert.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de informatie die we aanbieden op deze website. Als u twijfelt over de juistheid van de gegevens of onjuistheden tegenkomt, vragen wij u contact met ons op te nemen.​

We hebben met de grootste zorg de foto’s met onze clienten of hun vertegenwoordiger afgestemd. Mocht u hier vragen over hebben dan kunt u contact opnemen met communicatie@coloriet.nl. Het is voor ons mogelijk om bij schrijnende gevallen foto’s op onze website snel te wijzigen.

Weblinks
Op deze website staan weblinks naar sites van andere organisaties. Deze site hebben wij met zorg geselecteerd. Coloriet draagt echter geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze websites.

E-mail
Als u via e-mail contact opneemt met Coloriet, bent u zich bewust van de risico’s die e-mailen met zich meebrengt. Coloriet behandelt alle persoonlijke gegevens van bezoekers met de grootst mogelijke vertrouwelijkheid en zorgvuldigheid. Coloriet aanvaardt echter geen aansprakelijkheid voor verlies, diefstal of openbaar worden van informatie die verstuurd wordt van en naar de bezoeker.

Auteursrecht
De auteursrechten voor de teksten op deze website berusten bij Coloriet. U mag het materiaal van Coloriet – tenzij anders aangegeven – uitsluitend voor persoonlijke, niet-commerciële doeleinden en met bronvermelding gebruiken. Als u materiaal van deze site hergebruikt, verwachten wij dat u dat op een correct en niet-misleidende wijze doet.

Wijzigingen
Coloriet heeft het recht deze internetdisclaimer zonder nadere kennisgeving te wijzigen. Wijzigingen zijn direct na plaatsing op deze site van kracht.

Heeft u nog vragen over deze disclaimer? Stuurt u dan een e-mail naar communicatie@coloriet.nl.

Deel uw mening over Coloriet
Helpt u mee onze zorg te verbeteren door uw waardering voor ons werk in te vullen?