...
Search
Generic filters
0320 290 508

Coloriet Laarstaete

Coloriet Laarstaete is een woonzorgcentrum in het centrum van Lelystad en is vrij toegankelijk voor iedereen die er woont, op bezoek komt of gebruik maakt van onze diensten. Het woonzorgcentrum is op steenworp afstand te vinden van winkels en goede openbaar vervoer voorzieningen.

Zorg, wonen, behandeling & revalidatie in het centrum van Lelystad

Coloriet Laarstaete is een moderne woonomgeving midden in het centrum van Lelystad. Wij zijn er voor u als u intensieve verzorging, begeleiding en verpleging nodig heeft. Ook mantelzorgers, bezoekers en vrijwilligers zijn van harte welkom bij ons.

Het is ook mogelijk om in Coloriet Laarstaete te revalideren. Wij beschikken over moderne ruimten. Een team van gespecialiseerde artsen en behandelaren begeleidt u. Zij werken intensief samen met andere specialisten.

Of u nu intensieve verzorging nodig heeft of bij ons komt om te revalideren: wij proberen de zorg en begeleiding zoveel mogelijk af te stemmen op uw wensen en behoeften. Wij nemen de tijd u goed te leren kennen, zodat wij u de benodigde zorg kunnen bieden waarbij u zich goed bij voelt en waar u gelukkig van wordt. U houdt zelf de regie in handen.

Coloriet Laarstaete heeft de volgende woonopties. Afhankelijk van uw situatie en mogelijkheden kiest u de zorg die bij u past.

  • Wonen lichamelijke aandoening (somatiek)
  • Tijdelijk verblijf (revalidatie)
Wij zoeken samen met u en uw familie naar de best mogelijke zorg, verpleging en behandeling. We hopen dat u zich snel thuis voelt.
Col de laarsteate typo dynamo imgl x