...
Search
Generic filters
0320 290 508

Coloriet Dagcentrum Het Pluspunt – Swifterbant

Onder deskundige begeleiding biedt Coloriet Dagcentrum Het Pluspunt in Swifterbant gezelligheid, structuur en regelmaat voor mensen met geheugenproblematiek. Mede door de inzet van een vaste groep enthousiaste vrijwilligers krijgt u individuele aandacht en kunnen wij de activiteiten afstemmen op uw wens. 

Dagbesteding in Swifterbant

Bent u op zoek naar een dagbestedingslocatie in Swifterbant? Bij Coloriet Dagcentrum Het Pluspunt biedt Coloriet dagopvang voor mensen met geheugenproblematiek en dementie. Mensen met geheugenproblemen worden vaak onzeker, omdat hun hoofd niet meer meewerkt. Dat zorgt ervoor dat ze minder gaan ondernemen. Bij het Pluspunt dagen wij u uit op een manier die bij u past. Bent u geen spelletjesmens, dan hoeft u geen spelletjes te spelen. We gaan uit van wat de mensen leuk vinden. Het gaat erom dat de activiteiten uw welzijn vergroten. Want meer welzijn, is minder zorg. Het leven is van jou, dat is de slogan van Coloriet. U mag zijn wie u bent.

Ervaring van een bezoeker

“Ik bezoek twee dagen Het Pluspunt en met veel hulp van thuiszorg en buren kan ik hierdoor langer thuis blijven wonen. In Het Pluspunt doen ze activiteiten die zijn afgestemd op mijn interesses zoals schaken en het maken van een levensboek, waardoor we mooie herinneringen ophalen.”

Adres- & contactgegevens van Coloriet Dagcentrum Het Pluspunt

  • Adres: De Heraldiek 2A, 8255 DM, Swifterbant
  • Telefoonnummer: 06-10012491 (bereikbaar op: dinsdag, donderdag, vrijdag 09:00 – 17:00 uur)