...
Search
Generic filters
0320 290 508
Voor cliënten
Samen voor de beste zorg
Voor cliënten

Voor cliënten

Woont u in een van onze woonzorgcentra, ontvangt u wijkzorg, behandelingen of bezoekt u een van onze dagcentra? Dan kunt u rekenen op professionele zorgmedewerkers die u passende zorg bieden. Dit doen zij niet alleen. Ook uw naasten, vrijwilligers en de cliëntenraden spelen een belangrijke rol.

Cliëntenraden

Onze cliëntenraden behartigen per locatie de gemeenschappelijke belangen van cliënten. Zij kunnen gevraagd en ongevraagd advies geven aan de locatiedirecteur over onderwerpen die voor u als cliënt van belang zijn.

> Bekijk hier alle cliëntenraden

Lees meer

Caren zorgt

Er is veel te regelen en af te stemmen wanneer u zorgt ontvangt. Dat kan soms ingewikkeld zijn, maar we proberen het zo makkelijk mogelijk te maken. Daarom gebruiken we bij Coloriet Caren Zorgt. Een veilige plek waar u of uw naaste in contact staat met onze zorgmedewerkers. Hier kunt u bijvoorbeeld het zorgdossier inzien en vragen stellen.

> Lees meer over Caren Zorgt

Lees meer

Familienet

Mooie en leuke berichten delen doen we via Familienet. Dit is een afgesloten platform waar veilig berichten, foto’s en video’s gedeeld kunnen worden met familie. Uw familie is van harte welkom om op bezoek te komen, maar lukt dit een keer niet dan kunnen zij via Familienet alsnog lezen of zien hoe uw dag was.

> Ga naar Familienet

Lees meer
Deel uw mening over Coloriet
Helpt u mee onze zorg te verbeteren door uw waardering voor ons werk in te vullen?