...
Search
Generic filters
0320 290 508
Wachttijden
Wachttijden

Wachttijden

Op deze pagina vindt u het overzicht van de gemiddelde wachttijden van onze woonzorgcentra en het advies- en behandelcentrum. Wilt u graag meer informatie over de actuele wachttijden? Neem dan contact op met één van onze klantadviseurs.

Wilt u persoonlijk advies over uw eigen situatie? Neem dan contact op met één van onze klantadviseurs via het telefoonnummer 0320 290 508 of door een e-mail te sturen naar klantadvies@coloriet.nl. Wij kunnen u helaas geen precieze informatie geven over uw positie op de wachtlijst, omdat het plaatsen van mensen altijd zorgvuldig gebeurt en we rekening houden met verschillende zaken, zoals urgentie, passend binnen de groep bewoners etc.

Bij revalidatie, palliatieve zorg en kortdurende opnames wordt er op zeer korte termijn een plek gezocht door onze klantadviseurs. De exacte wachttijden voor deze vormen van zorg kunnen daarom helaas niet worden opgegeven.

Somatiek: Opname in het advies- en behandelcentrum of een woonzorgcentrum, op basis van fysieke beperkingen.
PG (psychogeriatrie): Opname in een woonzorgcentrum, op basis van verminderde cognitieve vermogens (o.a. dementie).

Alle zorgvormen kunnen geboden worden vanuit de WLZ/Wmo/ ZvW/ PGB of particulier. Wilt u graag meer informatie hierover? U kunt dan contact opnemen met één van onze klantadviseurs.

Deel uw mening over Coloriet
Helpt u mee onze zorg te verbeteren door uw waardering voor ons werk in te vullen?