...
Search
Generic filters
0320 290 508
Dagbesteding
Dagbesteding

Gezelligheid, structuur en regelmaat

Een spelletje doen, schilderen, samen eten en praten met lotgenoten. In de dagopvang en tijdens dagactiviteiten bieden wij gezelligheid, structuur en regelmaat. De dagopvang is speciaal bedoeld voor mensen met een chronische ziekte, lichamelijke beperking of wanneer u behoefte heeft aan aanspraak en gezelligheid. Ons doel is om u een fijne dag te bezorgen, met activiteiten die aansluiten op uw wensen en mogelijkheden.

U bepaalt zelf welke activiteiten u onderneemt. Het is mogelijk om de activiteiten af te wisselen met behandelingen van onder andere fysiotherapeuten, ergotherapeuten en logopedisten. Samen met onze deskundige zorgprofessionals kunt u werken aan uw herstel, het in stand houden van vaardigheden en leert u omgaan met uw beperkingen. Dagopvang is ook een uitkomst als u ondanks uw geheugenverlies thuis wilt blijven wonen, meer onder de mensen wilt zijn of wanneer u uw partner wil ontlasten, zodat hij of zij een aantal dingen in huis kan doen.

Coloriet dagcentrum de boog

Coloriet Dagcentrum De Boog – Dronten

Een kopje koffie drinken in een sfeervolle omgeving, een (geheugen)spel doen of samen muziek luisteren. In Coloriet Dagcentrum De Boog in Dronten krijgen mensen met geheugenproblematiek een afwisselende vorm van dagbesteding.
Coloriet de Sfinx

Coloriet Dagcentrum De Oase – Zeewolde

Een afwisselende vorm van dagbesteding vindt u bij Coloriet Dagcentrum De Oase in Zeewolde. Speciaal voor mensen met geheugenproblematiek, zodat zij langer thuis kunnen blijven wonen. Maar ook om de partner of mantelzorger even te ontlasten.
Dagcentrum het pluspunt

Coloriet Dagcentrum Het Pluspunt – Swifterbant

Onder deskundige begeleiding biedt Coloriet Dagcentrum Het Pluspunt in Swifterbant gezelligheid, structuur en regelmaat voor mensen met geheugenproblematiek. Mede door de inzet van een vaste groep enthousiaste vrijwilligers krijgt u individuele aandacht en kunnen wij de activiteiten afstemmen op uw wens.
De gouden koets kader dagbesteding x px

Coloriet Dagcentrum De Gouden Koets – Biddinghuizen

Net als in Dronten en Swifterbant bieden wij ook in Biddinghuizen dagbesteding voor mensen met geheugenproblematiek.
Deel uw mening over Coloriet
Helpt u mee onze zorg te verbeteren door uw waardering voor ons werk in te vullen?