...
Search
Generic filters
0320 290 508

Behandellocaties & contact

Heeft u een vraag voor het Advies- en Behandelcentrum Coloriet (ABC) of wilt u graag direct een afspraak maken? Neem dan contact op met het ABC. Op werkdagen zijn de medewerkers van het ABC telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer 0320 401 680. U kunt ook een e-mail sturen naar abc@coloriet.nl.

Adres Advies- & Behandelcentrum Coloriet

Coloriet Laarstaete
Wold 12-02, 8225 CB Lelystad

Dit is de hoofdlocatie van het ABC. Op deze locatie zijn de volgende Coloriet behandelvakgroepen actief: Fysiotherapie, Psychologie, Ergotherapie, Logopedie, Diëtetiek & Maatschappelijk werk.

Meerdere vakgroepen zijn op verschillende Coloriet locaties actief, dus ook buiten Lelystad. Onderstaand vindt u een overzicht van de behandellocaties per vakgroep:

Locaties Coloriet Fysiotherapie

De fysiotherapeutische behandelingen vinden plaats op één van de volgende locaties: Coloriet Laarstaete, Coloriet de Hoven en Coloriet de Regenboog. De voorkeur gaat uit naar een behandeling in de oefenzaal. Wanneer u niet in staat bent om naar één van de locaties toe te komen dan komt de fysiotherapeut bij u thuis langs. Afgestemd op uw zorgvraag wordt er gekeken naar waar de behandeling het beste kan plaatsvinden. In specifieke gevallen vindt de behandeling plaats in uw eigen woon- en leefomgeving.

Op de locatie Coloriet Laarhof (Lelystad) worden er tevens fysiotherapeutische behandelingen gegeven. Dit zijn enkel intramurale behandelingen.

Lees meer

Locaties Coloriet Psychologie

Coloriet Laarstaete
Wold 12-02, 8225 CB Lelystad

De gesprekken met een psycholoog van Coloriet vinden plaats op het hoofdadres Advies- en Behandelcentrum Coloriet (ABC). Als u niet in staat bent ons te bezoeken, komen wij bij u thuis. Voor een afspraak met een psycholoog  heeft u een verwijzing van uw huisarts of medisch specialist nodig. Na het ontvangen van de verwijzing nemen wij binnen twee weken contact met u op om een afspraak te maken voor een intakegesprek of een (neuro)psychologisch onderzoek.

Lees meer

Locaties Coloriet Ergotherapie

Coloriet Ergotherapie is direct toegankelijk. Dit betekent dat u geen verwijzing van uw huisarts/specialist nodig heeft om in aanmerking te komen voor ergotherapie. Mocht u wel een verwijzing van uw huisarts/specialist hebben dan kunt u die naar het secretariaat opsturen (zie contactgegevens). U krijgt een brief ter bevestiging dat wij de aanmelding of verwijzing hebben ontvangen. Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen voor het inplannen van een intakegesprek.

De ergotherapeutische behandelingen kunnen op verschillende locaties plaatsvinden:

Afgestemd op de  hulpvraag wordt gekeken waar de behandeling het beste plaats kan vinden. De voorkeur gaat uit naar een behandeling in de eigen woon- en leefomgeving.

Lees meer

Locaties Coloriet Logopedie

De behandelingen van de logopedist vinden plaats op alle locaties van Coloriet in Lelystad, Dronten en Zeewolde.  Als het voor u niet mogelijk is om naar ons toe te komen, is behandeling aan huis tevens mogelijk. Dit kan alleen op voorschrift van de verwijzer. Ontdek alle Coloriet Logopedie locaties hieronder:

Lees meer

Locaties Coloriet Diëtetiek

De behandelingen van de diëtist vinden plaats in het Advies- en Behandelcentrum Coloriet (ABC). Als het voor u niet mogelijk is om naar ons toe te komen dan is behandeling aan huis tevens mogelijk. Dit kan alleen op voorschrift van de verwijzer. Ontdek alle Coloriet Diëtetiek locaties hieronder:

Lees meer

Locaties Coloriet Maatschappelijk werk

De behandelingen van de maatschappelijk werkers vinden plaats op alle Coloriet locaties in Lelystad, Dronten & Zeewolde. Het is echter ook mogelijk om een afspraak te maken voor een behandeling bij u thuis.

Lees meer
Deel uw mening over Coloriet
Helpt u mee onze zorg te verbeteren door uw waardering voor ons werk in te vullen?