...
Search
Generic filters
0320 290 508

Behandellocaties & contact

Heeft u een vraag voor het Advies- en Behandelcentrum Coloriet (ABC)? Neem dan contact op met het ABC. Op werkdagen zijn de medewerkers van het ABC telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer 0320 401 680. U kunt ook een e-mail sturen naar abc@coloriet.nl.

Adres Advies- & Behandelcentrum Coloriet

Coloriet Laarstaete
Wold 12-02, 8225 CB Lelystad

Dit is de hoofdlocatie van het ABC. Op deze locatie zijn de volgende Coloriet behandelvakgroepen actief: Fysiotherapie, Psychologie, Ergotherapie, Logopedie, Diëtetiek & Maatschappelijk werk. Meerdere vakgroepen zijn ook op verschillende Coloriet locaties actief.

Coloriet Fysiotherapie

Behandeling van onze fysiotherapeuten is mogelijk als u een WLZ-indicatie heeft en bij ons woont op een van de Coloriet locaties of VPT met behandeling thuis krijgt.

Coloriet Psychologie

Behandeling van onze psychologen is mogelijk als u een WLZ-indicatie heeft en bij ons woont op een van de Coloriet locaties. Of wanneer u een GZSP indicatie heeft, dan komt de psycholoog bij u thuis.

Coloriet Ergotherapie

Behandeling van onze ergotherapeuten is mogelijk als u een WLZ-indicatie heeft en bij ons woont op een van de Coloriet locaties of VPT met behandeling thuis krijgt.

Coloriet Diëtetiek

Behandeling van onze diëtisten is mogelijk als u een WLZ-indicatie heeft en bij ons woont op een van de Coloriet locaties of VPT met behandeling thuis krijgt.

Coloriet Maatschappelijk werk

Behandeling van onze maatschappelijk werkers is mogelijk als u een WLZ-indicatie heeft en bij ons woont op een van de Coloriet locaties of VPT met behandeling thuis krijgt.

Coloriet Logopedie

Behandeling van onze logopedisten is mogelijk als u een WLZ-indicatie heeft en bij ons woont op een van de Coloriet locaties of VPT met behandeling thuis krijgt.

Deel uw mening over Coloriet
Helpt u mee onze zorg te verbeteren door uw waardering voor ons werk in te vullen?