Search
Generic filters
0320 290 508

Jouw leukste ZomerJob vind je in de zorg

Afwisselend, gezellig en uitdagend!

Ben jij op zoek naar een afwisselende, gezellige en uitdagende ZomerJob? Volg je een zorgopleiding, lijkt het jou leuk om in de zorg te werken of ben je gewoon op zoek naar een leuke vakantiebaan? Dan verwelkomen we je graag bij Coloriet!

Coloriet is dé specialist in wonen en thuiszorg voor senioren in Dronten, Lelystad en Zeewolde. In de zomermaanden van juni tot en met september kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Ben jij in deze periode minimaal 3 weken beschikbaar en passen de woorden hulpvaardig, enthousiast, doorzetter en sociaal bij jou? Dan ben jij de vakantiekracht die wij zoeken!

Voor de vacatures vragen wij een zorggerichte opleiding (of je volgt er één), maar je kunt ook bij ons een korte basisopleiding (twee dagdelen) volgen. Hiermee kun je ook aan de slag bij een van onze leuke ZomerJobs. En bevalt je ZomerJob zo goed bij ons, dan bieden we je volop kansen om te leren en werken of zelfs een vaste baan te krijgen in één van onze teams.

Bonus

Kom je bij ons werken? Dan krijg je een Bol.com bon. Breng je iemand mee? Dan krijg je er nóg een!

Vakantiekracht medewerker Wijkzorg/Huishoudservice

Binnen de Wijkzorg geef je samen met collega’s zorg aan onze cliënten in de wijk die nog zelf thuis wonen. De werkzaamheden variëren van hulp bij het aankleden en wassen tot het verzorgen van een maaltijd of het geven van medicijnen. We zoeken ook vakantiekrachten voor de huishoudservice waarbij je huishoudelijke werkzaamheden verricht.

> Lees alle informatie over deze ZomerJob


Vakantiekracht medewerker zorg (intramuraal)

Samen met je collega’s geef je directe zorg aan onze bewoners. Dit houdt in dat je de dagelijkse verzorging van bewoners op je neemt. Dit kunnen zowel werkzaamheden in de zorg zijn, zoals hulp bieden bij aankleden en douchen, of in de huishouding.

> Lees alle informatie over deze ZomerJob

Deel uw mening over Coloriet
Helpt u mee onze zorg te verbeteren door uw waardering voor ons werk in te vullen?