...
Search
Generic filters
0320 290 508

Jouw leukste ZomerJob vind je in de zorg

Afwisselend, gezellig en uitdagend!

Ben jij op zoek naar een afwisselende, gezellige en uitdagende ZomerJob? Volg je een zorgopleiding (je kunt ook een basis zorgtraining via ons volgen), lijkt het jou leuk om in de zorg te werken of ben je gewoon op zoek naar een leuke vakantiebaan? Dan verwelkomen we je graag bij Coloriet!

Verdien tussen €13,82 en €17,28 bruto per uur. Exclusief onregelmatigheidstoeslag tot wel 60% en vakantiegeld!*
*Je salaris is afhankelijk van jouw ervaring en opleiding

Coloriet is dé specialist in wonen en thuiszorg voor senioren in Dronten, Lelystad en Zeewolde. In de zomermaanden van juni tot en met september kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Ben jij in deze periode minimaal 3 weken beschikbaar en passen de woorden hulpvaardig, enthousiast, doorzetter en sociaal bij jou? Dan ben jij de vakantiekracht die wij zoeken!

Voor sommige vacatures vragen wij een zorggerichte opleiding (of je volgt er één), maar je kunt ook zonder zorgopleiding vakantiewerk doen bij ons. En bevalt je ZomerJob zo goed bij ons, dan bieden we je volop kansen om te leren en werken of zelfs een vaste baan te krijgen in één van onze teams.

Je kunt ook een basis zorgopleiding via ons volgen. Lees hier alle informatie>>

Kom je bij ons werken? Dan krijg je een cadeaubon ter waarde van € 25,00.

Sticker bonus vakantiekrachten

Vakantiekrachten zorg

Coloriet ZomerJob
Samen met je collega’s geef je directe zorg aan onze bewoners. Dit houdt in dat je de dagelijkse verzorging van bewoners op je neemt. Dit kunnen zowel werkzaamheden in de zorg zijn, zoals hulp bieden bij aankleden en douchen, of in de huishouding.
Sticker bonus vakantiekrachten

Vakantiekrachten Huishoudservice

Coloriet ZomerJob
Je helpt onze cliënten thuis bij het schoonmaken van hun huis. Vaak ben je hun enige contact op een dag dus een gezellig praatje en een stukje aandacht ook belangrijk!
Sticker bonus vakantiekrachten

Vakantiekrachten Wijkzorg

Coloriet ZomerJob
Binnen de Wijkzorg geef je samen met collega’s zorg aan onze cliënten in de wijk die nog zelf thuis wonen. De werkzaamheden variëren van hulp bij het aankleden en wassen tot het verzorgen van een maaltijd of het geven van medicijnen.
Deel uw mening over Coloriet
Helpt u mee onze zorg te verbeteren door uw waardering voor ons werk in te vullen?