...
Search
Generic filters
0320 290 508

Alle informatie voor als u zorg van ons thuis krijgt op een rij!

Op deze pagina kunt alle informatie terugvinden als het gaat om onze thuiszorg. Het praktische zaken document met alle informatie over de zorg. Ook geven we antwoord op veelgestelde vragen en kunt u aanvullend foldermateriaal downloaden.

De financiering van de zorg die u thuis krijgt verloopt op verschillende manieren. Dit is afhankelijk van welke zorg u krijgt en van uw indicatie. Meer informatie vindt u op de pagina Zorg vergoedingen of in ons praktische zaken document op pagina 8.

Meer informatie over hoe u een indicatie kunt krijgen vindt u op de volgende pagina:  Coloriet – Zorg regelen. Wilt u liever telefonisch overleggen of uw vragen stellen? Neem dan contact op met onze klantadviseurs: 0320 290 508.

Er is sprake van een inkomens afhankelijke bijdrage, deze word geïnd door het CAK. Als u wilt weten hoe hoog deze bijdrage voor u is, verwijzen wij u graag naar de site van het CAK. www.hetcak.nl

Dit kan met behulp van de sleutelkluis of een zorgslot. Vraag de wijkverpleegkundige naar de mogelijkheden.

Toegang via een sleutelkluis

Bij de sleutelkluis overhandigt u een exemplaar van de voordeursleutel aan de zorgmedewerker van Coloriet, die de sleutel in de sleutelkluis bij de woning plaatst. De sleutelkluis mag uitsluitend gebruikt worden door zorgmedewerkers van Coloriet, bij alarmoproepen en op vooraf besproken tijden van geplande zorg.

Toegang via een zorgslot

Bij het zorgslot hebben de zorgmedewerkers van Coloriet een sleutel die toegang geeft tot uw woning terwijl u zelf uw eigen sleutels houdt.

Er is veel te regelen en af te stemmen wanneer u zorg van ons ontvangt. Dat kan soms ingewikkeld zijn, maar we proberen het zo makkelijk mogelijk te maken. Daarom gebruiken we bij Coloriet Caren Zorgt. Een veilige plek waar u of uw naaste in contact staat met onze zorgmedewerkers. Hier kunt u bijvoorbeeld het zorgdossier inzien en vragen stellen.

Op www.carenzorgt.nl vindt u meer informatie en kunt u een account aanmaken.Hiervoor krijgt u van ons een code die u moet invullen.

Alle informatie voor u op een rij
Deel uw mening over Coloriet
Helpt u mee onze zorg te verbeteren door uw waardering voor ons werk in te vullen?