...
Search
Generic filters
0320 290 508

Coloriet banenfestival voor de zorg

Samen zorgen, samen groeien: vind jouw plek in de zorg (ook zonder zorgopleiding).

Werken in de zorg is leuk, uitdagend en enorm waardevol. Werk je al in de zorg? Of werk je niet in de zorg, maar heb je wel interesse? Kom tijdens het Coloriet banenfestival in Coloriet Laarstaete ontdekken welke verschillende mogelijkheden wij bieden om bij ons te werken, leren of vrijwilligerswerk te doen! Dit keer geven we het banenfestival een Amsterdams tintje. Loop binnen en proef de sfeer!

Deze editie van het banenfestival maak je kennis met het leerteam en de Geriatrische Revalidatiezorg (GRZ). Maar je kunt onze collega’s ook spreken over de wijkzorg of de BBL opleiding helpende in de wijk, onze flexpool, de functie welzijnsondersteuner, vrijwilligerswerk en vakantiewerk. Daarnaast kun je alvast kennismaken met onze bewoners en genieten van een hapje & drankje.

Waar en wanneer

Het Coloriet banenfestival vindt plaats op donderdag 23 mei van 17.00 – 20.00 uur in Coloriet Laarstaete in Lelystad. Ben jij erbij? Geef je op via onderstaand formulier of loop gezellig binnen. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Ontdek of het werken in de zorg wat voor jou is!

Wil je weten of het werken in de zorg wat voor jou is? Tijdens het banenfestival kun je al een beetje ervaren hoe het is om te werken in de zorg door een aantal werkzaamheden te oefenen (bloeddruk meten, steunkousen aandoen, saturatie meten). Een ideale manier om te ontdekken of het werken in de zorg wat voor jou is. En blijkt het werken in de zorg helemaal bij je te passen….. dan helpen wij jou graag om je verder te ontwikkelen. We bespreken het graag met je tijdens een speeddate!

Is het leerteam iets voor jou?

In samenwerking met Firda hebben wij bij Coloriet Laarstaete in Lelystad een leerteam. Hier kun je leren en werken combineren. Samen met de zorgprofessionals van Coloriet geef je op onze somatische afdeling zorg aan de bewoners op de 2e verdieping. Maak tijdens het banenfestival kennis met ons leerteam!

Ontdek de Geriatrische Revalidatiezorg

Zoek je een afwisselende baan in de zorg waarbij je cliënten stimuleert te werken aan zelfstandigheid? Neem dan tijdens het banenfestival zeker een kijkje bij onze Geriatrische Revalidatiezorg (GRZ).

Maak kennis met onze bewoners

Natuurlijk genieten onze bewoners ook mee op het banenfestival. Zij maken graag kennis met jou! Zo hebben onze bewoners een gezellige avond en kun jij kennis met ze maken. En onder het genot van een hapje & drankje kunnen jullie samen genieten van live-muziek.

Ga op speeddate bij het Coloriet College

Tijdens een kort gesprekje maak we graag kennis met jou. Waarom wil je in de zorg werken? Waar word je blij van? En wat wil je bereiken? Natuurlijk kun je ons ook al je vragen stellen over alle mogelijkheden die wij aanbieden. Wil je zeker zijn van een speeddate ? Vul dan alvast het aanmeldformulier onder aan de pagina in.

Meet & greet met een medewerker van Coloriet

Gezelligheid en professionaliteit kent geen tijd, onze collega’s zijn ook aanwezig op het banenfestival! Tijdens een meet & greet kun je een medewerker of vrijwilligerscoördinator het hemd van het lijf vragen over het werken bij Coloriet. Wat is er zo leuk aan? Welke locaties zijn er? Wat voor functies en vrijwilligersvacatures zijn er? Kortom, kom alles te weten en maak gelijk kennis met misschien wel jouw toekomstige collega. Wil je zeker zijn van een meet & greet? Vul dan alvast het aanmeldformulier onder aan de pagina in.

Let op! het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor het banenfestival. Kijk op werkenbijcoloriet.nl .

Toe aan iets anders?

Volg dan het zij-instroom traject
Wil je meer kunnen betekenen voor anderen? Volg dan het zij-instroom traject (BBL) van Coloriet College. Je kunt meteen aan het werk naast je opleiding. Binnen twee jaar heb je twee diploma's. De perfecte start van je nieuwe loopbaan in de zorg!
Sticker stage x

Stage lopen?

We maken graag kennis met je!
Wij bieden jaarlijks zo'n 300 stageplaatsen aan. Ben jij gemotiveerd om bij ons verder te groeien in jouw vakvrouwschap/vakmanschap en bij te dragen aan de zorg voor onze bewoners en cliënten? Dan ontmoeten wij je graag.

Samenwerking met Firda

Coloriet verzorgt in samenwerking met Firda de opleiding Maatschappelijk verzorgende IG. Je volgt de praktijkgerichte opleiding bij verschillende locaties van Coloriet. Iets voor jou? Schrijf je dan in of vraag meer informatie aan.

Coloriet als werkgever

Wat wij je bieden
Met meer dan 1000 medewerkers zijn wij één van de grotere werkgevers in Flevoland. Voor jou betekent dit dat je kunt kiezen uit diverse functies en kunt werken op verschillende locaties. Zo kun je je breed ontwikkelen en steeds weer zoeken naar nieuwe uitdagingen.
Deel uw mening over Coloriet
Helpt u mee onze zorg te verbeteren door uw waardering voor ons werk in te vullen?