...
Search
Generic filters
0320 290 508

Coloriet banenfestival voor de zorg

Leren en werken, baan op maat en leuke vacatures!

Powered by Coloriet College

Werken in de zorg is leuk, uitdagend en enorm waardevol. Werk je al in de zorg? Of werk je niet in de zorg, maar heb je wel interesse? Kom tijdens het Coloriet banenfestival  in Coloriet de Regenboog ontdekken welke verschillende mogelijkheden wij bieden om bij ons te werken en/of leren! Daarnaast kun je alvast kennismaken met onze bewoners en genieten van een hapje & drankje.

Dit keer heeft ons banenfestival een koninklijk tintje! We zijn ook op zoek naar nieuwe collega's en vrijwilligers voor onze nieuwe locatie in Dronten, die begin januari 2024 opent, Coloriet de Kroon. We leggen de rode loper vast voor je klaar:-)!

Waar en wanneer

Het Coloriet banenfestival vindt plaats op donderdag 9 november van 17.00 – 20.00 uur in Coloriet de Regenboog in Dronten. Ben jij erbij? Geef je op via onderstaand formulier of loop gezellig binnen. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Ontdek of het werken in de zorg wat voor jou is!

Wil je weten of het werken in de zorg wat voor jou is? Tijdens het banenfestival kun je al een beetje ervaren hoe het is om te werken in de zorg door een aantal werkzaamheden te oefenen (bloeddruk meten, steunkousen aandoen, saturatie meten). Een ideale manier om te ontdekken of het werken in de zorg wat voor jou is. En blijkt het werken in de zorg helemaal bij je te passen….. dan helpen wij jou graag om je verder te ontwikkelen. We spreken het graag met je tijdens een speeddate!

Maak kennis met onze bewoners

Natuurlijk genieten onze bewoners ook mee op het banenfestival. Zij maken graag kennis met jou! Zo hebben onze bewoners een gezellige avond en kun jij kennis met ze maken. En onder het genot van een hapje & drankje kunnen jullie samen genieten van live-muziek.

Ga op speeddate bij het Coloriet College

Tijdens een kort gesprekje maak we graag kennis met jou. Waarom wil je in de zorg werken? Waar word je blij van? En wat wil je bereiken? Natuurlijk kun je ons ook al je vragen stellen over alle mogelijkheden die wij aanbieden. Wil je zeker zijn van een speeddate ? Vul dan alvast het aanmeldformulier onder aan de pagina in.

Meet & greet met een medewerker van Coloriet

Tijdens een meet & greet kun je een medewerker of vrijwilligerscoördinator het hemd van het lijf vragen over het werken bij Coloriet! Wat is er zo leuk aan? Welke locaties zijn er? Wat voor functies en vrijwilligersvacatures zijn er? Kortom, kom alles te weten en maak gelijk kennis met misschien wel jouw toekomstige collega. Wil je zeker zijn van een meet & greet? Vul dan alvast het aanmeldformulier onder aan de pagina in.

Toe aan iets anders?

Volg dan het zij-instroom traject
Wil je meer kunnen betekenen voor anderen? Volg dan het zij-instroom traject (BBL) van Coloriet College. Je kunt meteen aan het werk naast je opleiding. Binnen twee jaar heb je twee diploma's. De perfecte start van je nieuwe loopbaan in de zorg!
Sticker stage x

Stage lopen?

We maken graag kennis met je!
Wij bieden jaarlijks zo'n 300 stageplaatsen aan. Ben jij gemotiveerd om bij ons verder te groeien in jouw vakvrouwschap/vakmanschap en bij te dragen aan de zorg voor onze bewoners en cliënten? Dan ontmoeten wij je graag.

Samenwerking met Firda

Coloriet verzorgt in samenwerking met Firda de opleiding Maatschappelijk verzorgende IG. Je volgt de praktijkgerichte opleiding bij verschillende locaties van Coloriet. Iets voor jou? Schrijf je dan in of vraag meer informatie aan.

Coloriet als werkgever

Wat wij je bieden
Met meer dan 1000 medewerkers zijn wij één van de grotere werkgevers in Flevoland. Voor jou betekent dit dat je kunt kiezen uit diverse functies en kunt werken op verschillende locaties. Zo kun je je breed ontwikkelen en steeds weer zoeken naar nieuwe uitdagingen.
Deel uw mening over Coloriet
Helpt u mee onze zorg te verbeteren door uw waardering voor ons werk in te vullen?