...
Search
Generic filters
0320 290 508
We zijn erkend leerbedrijf!
We zijn erkend leerbedrijf!

Opleidingen en stages

Wij bieden jaarlijks zo'n 300 stageplaatsen op het gebied van zorg, welzijn, horeca, facilitaire dienst, ict en (para) medische beroepen. Ben jij gemotiveerd om bij ons verder te groeien in jouw vakvrouwschap/vakmanschap en bij te dragen aan de zorg voor onze bewoners en cliënten? Dan ontmoeten wij je graag.

Praktijkervaringsplaatsen

Soms heb je nog geen duidelijk beeld wat de zorg inhoudt en wil je eens meekijken binnen een bepaalde locatie of doelgroep cliënten. Je krijgt dan de mogelijkheid om vrijwillig 1 à 2 dagen mee te lopen en daarmee een eerste indruk te krijgen van het werken in de zorg.

Interne scholing

Heb je een afgeronde zorgopleiding gevolgd en wil je je verder ontwikkelen? Wij onderzoeken graag met jou de mogelijkheden voor een doorscholing. Uiteraard gaan wij er van uit dat jij het als professional belangrijk vind om je deskundig,- en vakbekwaamheid te onderhouden. Daarvoor bieden wij je een actueel opleidingsaanbod via onze e-learning modules. Ons aanbod in de e-learning varieert van beroepsgerichte scholing en communicatietrainingen tot persoonlijke ontwikkeling en omgaan met social media.

Erkend leerbedrijf

Met zo’n 300 leerplaatsen is Coloriet als erkend leerbedrijf aangesloten bij SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven). Wij bieden erkende leer- en stageplaatsen op het terrein van zorg, welzijn, paramedische beroepen, horeca, ict en facilitaire dienstverlening. Door deze erkenning ben jij verzekerd van een kwalitatief goede stage- of leerplek.

Begeleiding

Tijdens de stage heb je een werkbegeleider met wie je regelmatig samenwerkt. Deze werkbegeleider beoordeelt ook je functioneren, samen met je stagebegeleider van school. Daarnaast heb je contact met de praktijkopleiders over praktische zaken, zoals je stageovereenkomst en je stagevergoeding.

Vergoeding

Je ontvangt tijdens je stage een stagevergoeding volgens de CAO VVT. Om dit bedrag te ontvangen, lever je zes weken van te voren een aantal formulieren in en een kopie van je ID of paspoort. Deze formulieren ontvang je van de school.

Geïnteresseerd om stage te komen lopen? Vraag je stageplaats dan snel en makkelijk hieronder aan:

Kies uit één van onze leuke en leerzame stageplaatsen

Toe aan iets anders?

Volg dan het zij-instroom traject
Wil je meer kunnen betekenen voor anderen? Volg dan het zij-instroom traject (BBL) van Coloriet College. Je kunt meteen aan het werk naast je opleiding. Binnen twee jaar heb je twee diploma's. De perfecte start van je nieuwe loopbaan in de zorg!
Sticker stage x

Stage lopen?

We maken graag kennis met je!
Wij bieden jaarlijks zo'n 300 stageplaatsen aan. Ben jij gemotiveerd om bij ons verder te groeien in jouw vakvrouwschap/vakmanschap en bij te dragen aan de zorg voor onze bewoners en cliënten? Dan ontmoeten wij je graag.

Samenwerking met Firda

Coloriet verzorgt in samenwerking met Firda de opleiding Maatschappelijk verzorgende IG. Je volgt de praktijkgerichte opleiding bij verschillende locaties van Coloriet. Iets voor jou? Schrijf je dan in of vraag meer informatie aan.

Coloriet als werkgever

Wat wij je bieden
Met meer dan 1000 medewerkers zijn wij één van de grotere werkgevers in Flevoland. Voor jou betekent dit dat je kunt kiezen uit diverse functies en kunt werken op verschillende locaties. Zo kun je je breed ontwikkelen en steeds weer zoeken naar nieuwe uitdagingen.
Deel uw mening over Coloriet
Helpt u mee onze zorg te verbeteren door uw waardering voor ons werk in te vullen?