...
Search
Generic filters
0320 290 508
Toe aan iets anders?
Toe aan iets anders?

Zij-instroom bij Coloriet College

Toe aan iets anders? Wil je meer kunnen betekenen voor anderen? Volg dan het zij-instroom traject (BBL) van Coloriet College. Je kunt meteen aan het werk naast je opleiding. Binnen twee jaar heb je twee diploma's. De perfecte start van je nieuwe loopbaan in de zorg!

De leslocatie van het Coloriet College is de Pijler in Lelystad. Daar geven de docenten les in een skills lokaal waar ze kunnen inspelen op vragen vanuit de dagelijkse praktijk. Heeft iemand bijvoorbeeld vragen over de fysieke belasting vanuit de praktijk, dan kan er gelijk geoefend worden.

Wij zijn heel blij met zij-instromers. Alleen al om wie zij zijn en met hun levenservaring kunnen zij al snel wat betekenen voor onze bewoners. Jij ook?

Coloriet College voor zij-instromers (BBL)

Een 2-jarig BBL-traject, waarbij je naast het leren meteen aan het werk gaat.
> Werken en leren bij Coloriet
> 2-jarig traject, met salaris en Coloriet betaalt je studiekosten
> Binnenkort kun je je weer inschrijven. Houd onze website en sociale media in de gaten!

Vooropleidingseisen

• VMBO kader of TL
• MBO niveau 3
• Helpende niveau 2
• Mavo C/D niveau

Interesse in zij-instroom

Heb jij interesse en wil jij een carrièreswitch maken? Blijf op de hoogte en volg ons op Facebook. Of neem gelijk contact op via lerenenontwikkelen@coloriet.nl of app Patricia Peeters 06 57 61 64 85 of of Jolanda Veijer 06 16 82 53 66, praktijkopleiders Leren en Ontwikkelen. Zij kunnen je meer informatie geven.

Samen werken wij aan jouw carrièreswitch

Toe aan iets anders?

Volg dan het zij-instroom traject
Wil je meer kunnen betekenen voor anderen? Volg dan het zij-instroom traject (BBL) van Coloriet College. Je kunt meteen aan het werk naast je opleiding. Binnen twee jaar heb je twee diploma's. De perfecte start van je nieuwe loopbaan in de zorg!
Sticker stage x

Stage lopen?

We maken graag kennis met je!
Wij bieden jaarlijks zo'n 300 stageplaatsen aan. Ben jij gemotiveerd om bij ons verder te groeien in jouw vakvrouwschap/vakmanschap en bij te dragen aan de zorg voor onze bewoners en cliënten? Dan ontmoeten wij je graag.

Samenwerking met Firda

Coloriet verzorgt in samenwerking met Firda de opleiding Maatschappelijk verzorgende IG. Je volgt de praktijkgerichte opleiding bij verschillende locaties van Coloriet. Iets voor jou? Schrijf je dan in of vraag meer informatie aan.

Coloriet als werkgever

Wat wij je bieden
Met meer dan 1000 medewerkers zijn wij één van de grotere werkgevers in Flevoland. Voor jou betekent dit dat je kunt kiezen uit diverse functies en kunt werken op verschillende locaties. Zo kun je je breed ontwikkelen en steeds weer zoeken naar nieuwe uitdagingen.
Deel uw mening over Coloriet
Helpt u mee onze zorg te verbeteren door uw waardering voor ons werk in te vullen?