...
Search
Generic filters
0320 290 508
Met baangarantie bij Coloriet
Met baangarantie bij Coloriet

Samenwerking Firda

Coloriet verzorgt in samenwerking met Firda de opleiding Maatschappelijk verzorgende IG. Je volgt de praktijkgerichte opleiding bij verschillende locaties van Coloriet. Docenten van Firda en diverse medewerkers en zorgprofessionals van Coloriet geven hier les.

  • Sta jij graag klaar voor anderen?
  • Vind je het belangrijk dat anderen zich prettig voelen?
  • Wil jij ouderen ondersteunen in hun dagelijkse activiteiten?

Volg dan de 2-jarige opleiding Maatschappelijk verzorgende IG.

1 opleiding: 2 diploma’s

  • 1 opleiding, 2 diploma’s: Medewerker Maatschappelijke zorg en Verzorgende IG (Individuele Gezondheidszorg)
  • Na afronding studie: baangarantie!
  • Ervaring op alle gebieden van verpleeghuiszorg én wijkzorg
  • Kans om intern door te groeien bij Coloriet

Interesse

Wanneer de volgende groep Coloriet College start is nog niet bekend. Heb jij interesse en wil je een carrièreswitch maken? Blijf op de hoogte en volg ons op Facebook. Of neem gelijk contact op via lerenenontwikkelen@coloriet.nl of app Patricia Peeters 06 57 61 64 85 of of Jolanda Veijer 06 16 82 53 66, praktijkopleiders Leren en Ontwikkelen. Zij kunnen je meer informatie geven.

Samen werken we aan jouw toekomst!

Toe aan iets anders?

Volg dan het zij-instroom traject
Wil je meer kunnen betekenen voor anderen? Volg dan het zij-instroom traject (BBL) van Coloriet College. Je kunt meteen aan het werk naast je opleiding. Binnen twee jaar heb je twee diploma's. De perfecte start van je nieuwe loopbaan in de zorg!
Sticker stage x

Stage lopen?

We maken graag kennis met je!
Wij bieden jaarlijks zo'n 300 stageplaatsen aan. Ben jij gemotiveerd om bij ons verder te groeien in jouw vakvrouwschap/vakmanschap en bij te dragen aan de zorg voor onze bewoners en cliënten? Dan ontmoeten wij je graag.

Samenwerking met Firda

Coloriet verzorgt in samenwerking met Firda de opleiding Maatschappelijk verzorgende IG. Je volgt de praktijkgerichte opleiding bij verschillende locaties van Coloriet. Iets voor jou? Schrijf je dan in of vraag meer informatie aan.

Coloriet als werkgever

Wat wij je bieden
Met meer dan 1000 medewerkers zijn wij één van de grotere werkgevers in Flevoland. Voor jou betekent dit dat je kunt kiezen uit diverse functies en kunt werken op verschillende locaties. Zo kun je je breed ontwikkelen en steeds weer zoeken naar nieuwe uitdagingen.
Deel uw mening over Coloriet
Helpt u mee onze zorg te verbeteren door uw waardering voor ons werk in te vullen?