...
Search
Generic filters
0320 290 508

Leerteam Coloriet Laarstaete

In samenwerking met Firda (waarin ROC Friese Poort en het Friesland College samengaan) starten wij bij Coloriet Laarstaete in Lelystad vanaf september 2023 een leerteam. In het leerteam kun je leren en werken combineren. Samen met de zorgprofessionals van Coloriet geef je op onze somatische afdeling zorg aan onze (oudere) bewoners op de 2e verdieping.

Geïnteresseerd? Laat het ons weten en vul het aanmeldformulier in>>

Samenwerking Coloriet College & Firda

In september 2023 start het leerteam op de 2e etage (huisje 5 en 6) van Coloriet Laarstaete. Het leerteam bestaat uit studenten van verschillende opleidingsniveau’s die onder begeleiding van gediplomeerde verzorgenden/verpleegkundigen van Coloriet zorg geven aan de bewoners. De studenten voeren de werkzaamheden zelfstandig of met elkaar uit waardoor je als groep van en met elkaar leert.

Met het leerteam willen Coloriet en Firda inspelen op het tekort aan zorgpersoneel en de toename van het aantal ouderen in de toekomst. Door het anders organiseren van de zorg en het onderwijs willen we de instroom van leerlingen bevorderen en medewerkers in de zorg behouden. Leerlingen en stagiaires ervaren de leerafdeling als een fijne plek om veel praktijkervaring op te doen. Het onderwijs vindt plaats op de leerafdeling van Coloriet Laarstaete.

Betrokken en deskundige begeleiding

Bij Coloriet staat een multidisciplinair team van gekwalificeerde en betrokken medewerkers ter beschikking. Laarstaete beschikt over een grote fysiotherapie oefenzaal, een ruimte voor de ergotherapeuten. En ook maatschappelijk werk, artsen, logopedie en diëtiek, psychologie, muziektherapie en welzijn werken in en vanuit Laarstaete. Hierdoor zijn de lijnen en de samenwerking tussen de zorg en de behandelaren efficiënt en kort.

Over Coloriet Laarstaete

Coloriet Laarstaete is een woonzorglocatie in het centrum van Lelystad en is vrij toegankelijk voor iedereen die er woont, op bezoek komt of gebruik maakt van de diensten. Op de 2e etage binnen Laarstaete wonen bewoners met een somatische achtergrond. Het zorgteam stelt samen met de EVV en de arts een zorgplan op, hierbij wordt gekeken hoe de bewoner een zo zinvol en aangenaam mogelijk leven kan leiden. Lees meer over Coloriet Laarstaete >>

Een paar feiten op een rij:

 • Start september 2023
 • Locatie woonzorgcentrum Laarstaete in Lelystad
 • Ca. 14 stageplaatsen van 16 tot 32 uur voor 20 – 40 weken
 • Onderwijs vindt plaats op de leerafdeling Laarstaete


Wat kun je verwachten:

 • Begeleiding door een leercoach en werkbegeleiders
 • Ondersteuning van een deskundig team behandelaren
 • Een fijne afdeling waar je veel praktijkervaring opdoet
 • Het onderwijs wordt verzorgd in een uitdagende leeromgeving op de leerafdeling Laarstaete waar jouw leerbehoefte centraal staat
 • Heel veel mogelijkheden om je te ontwikkelen
 • Salaris of stagevergoeding volgens de CAO-VVT


Wat vragen we van jou?

 • Vooropleiding op niveau 2, 3 of 4 waarbij je minimaal de ASL module hebt afgerond.
 • Je bent hulpvaardig, enthousiast en een doorzetter
 • Een zelfstandige werkhouding
 • Dat je een teamplayer bent

 

Ben jij geïnteresseerd in ons leerteam? Vind je het leuk om direct de feedback die je krijgt toe te passen in de zorg die je geeft? Je leert samen met de bewoners en de collega’s van het leerteam. Je mag fouten maken en van je fouten leren. Op die manier kan je groeien en de beste versie van je zelf worden.

Geïnteresseerd? Laat het ons weten en vul het aanmeldformulier in>>

Deel uw mening over Coloriet
Helpt u mee onze zorg te verbeteren door uw waardering voor ons werk in te vullen?