...
Search
Generic filters
0320 290 508

Ervaringsverhalen | Onze vrijwilligers

Onze vrijwilligers zitten vol met leuke, mooie, bijzondere en grappige verhalen over hun vrijwilligerswerk bij Coloriet. Deze ervaringsverhalen delen ze graag met jou. Klik op de onderstaande quotes en lees de persoonlijke verhalen van onze vrijwilligers.

Ontwerp zonder titel

Ik ben Sifra, vrijwilliger bij Coloriet de Regenboog

‘Laatst was het een tijdje niet zulk mooi weer’, verhaalt Sifra Bramer, ‘dus zodra het kon, zijn een bewoonster en ik een stukje gaan wandelen.
Ontwerp zonder titel

Ik ben Mariet, vrijwilliger bij Coloriet de Sfinx

Iedere woensdagochtend helpt Jolanda bij woongroep de Tamarisk van Coloriet de Sfinx in Zeewolde. Een spelletje doen met de bewoners.
Vrijwilligers Coloriet

Ik ben Carin, vrijwilliger bij Coloriet de Hoven

Ik had geen zin om urenlang te Netflixen, dus besloot ik me aan te melden voor vrijwilligerswerk bij Coloriet de Hoven in Lelystad.
Vrijwiilliger Hetty Bij Coloriet

Ik ben Hetty, vrijwilliger bij Coloriet Laarhof

We zingen oude hits uit de tijd van de bewoners. Liedjes van Rob de Nijs en Wim Sonneveld, bijvoorbeeld, want zang roept herinneringen op.
Vrijwilliger Coloriet de Hoven

Ik ben Hans, vrijwilliger bij Coloriet de Hoven

Hij wilde zich graag inzetten voor een ander en doet graag vrijwilligerswerk. Ook bij Coloriet de Hoven in Lelystad. ‘Het geeft zingeving aan mijn leven.'
Vrijwilliger Coloriet de Sfinx Zeewolde Jolanda

Ik ben Jolanda, vrijwilliger bij Coloriet de Sfinx

Iedere woensdagochtend helpt Jolanda bij woongroep de Tamarisk van Coloriet de Sfinx in Zeewolde. Een spelletje doen met de bewoners.
Deel uw mening over Coloriet
Helpt u mee onze zorg te verbeteren door uw waardering voor ons werk in te vullen?