...
Search
Generic filters
0320 290 508
Past de zorg bij jou?
Past de zorg bij jou?

Ontdek de zorg met een oriëntatiebaan

Nieuwsgierig of werken in de zorg bij jou past?

Jij vraagt je al een tijdje af of werken in de ouderenzorg wat voor jou is. Je wilt graag een bewuste keuze maken en hebt de stap nog niet durven zetten. Een carrièreswitch is een grote stap. Maar wil je ontdekken of de werken in de ouderenzorg bij jou past? Maak dan kennis met een van onze oriëntatiebanen!

Wat is een orientatiebaan?

Met een orientatiebaan van drie maanden ontdek je of de zorg iets voor je is, én krijg je gewoon betaald. Je gaat op ontdekkingstocht zonder dat je een diploma hiervoor nodig hebt. Word jij blij van mensen een mooie dag bezorgen, hen de zorg bieden die bij hen past? Zorg dan met ons mee. Na deze drie maanden bieden we je ook nog eens de mogelijkheid een opleiding te volgen bij het Coloriet College!

Ben je enthousiast?

Lees dan ook eens de verhalen van onze collega’s en die van onze studenten van het Coloriet College. Zin om bij Coloriet de zorg te ontdekken? Wij bieden regelmatig oriëntatiebanen aan op onze vacaturepaginaHoud onze website én onze social media in de gaten om op de hoogte te blijven.

Samen gaan we op zoek naar jouw ideale baan in de zorg

Toe aan iets anders?

Volg dan het zij-instroom traject
Wil je meer kunnen betekenen voor anderen? Volg dan het zij-instroom traject (BBL) van Coloriet College. Je kunt meteen aan het werk naast je opleiding. Binnen twee jaar heb je twee diploma's. De perfecte start van je nieuwe loopbaan in de zorg!
Sticker stage x

Stage lopen?

We maken graag kennis met je!
Wij bieden jaarlijks zo'n 300 stageplaatsen aan. Ben jij gemotiveerd om bij ons verder te groeien in jouw vakvrouwschap/vakmanschap en bij te dragen aan de zorg voor onze bewoners en cliënten? Dan ontmoeten wij je graag.

Samenwerking met Firda

Coloriet verzorgt in samenwerking met Firda de opleiding Maatschappelijk verzorgende IG. Je volgt de praktijkgerichte opleiding bij verschillende locaties van Coloriet. Iets voor jou? Schrijf je dan in of vraag meer informatie aan.

Coloriet als werkgever

Wat wij je bieden
Met meer dan 1000 medewerkers zijn wij één van de grotere werkgevers in Flevoland. Voor jou betekent dit dat je kunt kiezen uit diverse functies en kunt werken op verschillende locaties. Zo kun je je breed ontwikkelen en steeds weer zoeken naar nieuwe uitdagingen.
Deel uw mening over Coloriet
Helpt u mee onze zorg te verbeteren door uw waardering voor ons werk in te vullen?