...
Search
Generic filters
0320 290 508

Alle vrijwilligers vacatures in Dronten op een rij

We waarderen het enorm als je als vrijwilliger bij ons wilt komen werken en daarom begeleiden we je zo goed mogelijk. Tijdens je werkzaamheden kun je terecht bij één van onze zorgprofessionals of coaches welzijn. Er is altijd iemand in de buurt om je vragen te stellen. Wij bieden je een warm welkom, waardevol vrijwilligerswerk, een training, workshop of vrijwilligersbijeenkomst en werk wat past bij jouw interesses, beschikbaarheid en wensen.

Op dit moment hebben we de volgende vacatures in Dronten:

Vervoersvrijwilliger

  • Op verzoek
  • Verspreid in Dronten

Vanaf deze lente bieden wij onze cliënten de mogelijkheid een beroep te doen op vrijwilligers die met hun eigen auto mensen van A naar B willen brengen. Dit kan zijn voor een afspraak met huisarts, tandarts of ziekenhuis, familiebezoek of een rondrit lang de tulpenvelden bijvoorbeeld. Heb jij een auto en vind je het fijn om je op deze manier voor een ander in te zetten, dan ben je van harte welkom!

-> Meer weten?Stuur dan een berichtje naar Carolina van Veenen (C.vanVeenen@coloriet.nl)

Vrijwilligers voor de gezelligheid

  • 1 á 2 uurtjes in de week
  • Verspreid in Dronten

Ouderen die nog zelfstandig thuis wonen, (met de zorg van Coloriet dichtbij), vinden het fijn om bezoek te krijgen. Zo’n klein moment is een welkome onderbreking van de dag. Samen koffie drinken, een praatje maken of een spelletje doen. Misschien vindt jij dat lastige puzzelstukje waarmee de ander weer verder kan. Samen naar de markt of de winkel. Dat brengt de gezelligheid waar ze zo naar uitkijken. Maar je kunt iemand ook blij maken met door een klusje in huis te doen of met onderhoud van de tuin. Heb jij 1 á 2 uurtjes per week de tijd dan kan jij al het verschil maken.

-> Meer weten?Stuur dan een berichtje naar Carolina van Veenen (C.vanVeenen@coloriet.nl)

Vrijwilligers voor een praatje, spelletje, ommetje of klusje

  • 1 á 2 uurtjes in de week of een dagdeel
  • Locatie Coloriet De Regenboog

Als vrijwilliger bij Coloriet kun je je eigen interesses en talenten inzetten voor het blij maken van onze (oudere) bewoners die op één van onze locaties woont. Speel bijvoorbeeld eens een gezelschapsspelletje met een bewoner. Help bij één van de activiteiten en clubs op het Wijkplein of ondersteun op de huiskamer bij het ontbijt, de lunch of de koffiepauze. Ga samen een frisse neus halen in de buitenlucht tijdens een wandeling of tocht op een duo-fiets.

> Meer weten?Stuur dan een berichtje naar Saskia Fack (S.Fack@coloriet.nl)
Lees hier het ervaringsverhaal van Willem over deze functie als vrijwilliger

Fietsvrijwilliger

  • 1 á 2 uurtjes in de week 
  • Locatie Coloriet De Regenboog

Sommige bewoners vinden het heerlijk om een stukje te fietsen maar kunnen dat niet (goed) meer zelf. Wij zoeken daarom vrijwilligers die met een duofiets naar buiten willen en vrijwilligers die bewoners willen begeleiden met het fietsen in het fietslabyrint binnen. Als je met de duofiets op pad gaat, haal je de fiets op en overlegt met de bewoner of zorg waar jullie heen fietsen. Wanneer je helpt bij het fietslabyrint zet je het labyrint klaar en begeleid je de bewoner naar de fiets en bij het fietsen. Na het fietsen begeleid je de bewoner terug naar huis en geef je eventuele bijzonderheden door aan de zorg. Voor deze vacature is het fijn als je actief bent en houdt van een gezellig praatje. Het liefst plannen we het fietsen op vaste momenten in de week/weekend/’s ochtends/’s middags.

> Meer weten?Stuur dan een berichtje naar Saskia Fack (S.Fack@coloriet.nl)
Lees hier het ervaringsverhaal van Bep over de functie als vrijwilliger

Toe aan iets anders?

Volg dan het zij-instroom traject
Wil je meer kunnen betekenen voor anderen? Volg dan het zij-instroom traject (BBL) van Coloriet College. Je kunt meteen aan het werk naast je opleiding. Binnen twee jaar heb je twee diploma's. De perfecte start van je nieuwe loopbaan in de zorg!
Sticker stage x

Stage lopen?

We maken graag kennis met je!
Wij bieden jaarlijks zo'n 300 stageplaatsen aan. Ben jij gemotiveerd om bij ons verder te groeien in jouw vakvrouwschap/vakmanschap en bij te dragen aan de zorg voor onze bewoners en cliënten? Dan ontmoeten wij je graag.

Samenwerking met Firda

Coloriet verzorgt in samenwerking met Firda de opleiding Maatschappelijk verzorgende IG. Je volgt de praktijkgerichte opleiding bij verschillende locaties van Coloriet. Iets voor jou? Schrijf je dan in of vraag meer informatie aan.

Coloriet als werkgever

Wat wij je bieden
Met meer dan 1000 medewerkers zijn wij één van de grotere werkgevers in Flevoland. Voor jou betekent dit dat je kunt kiezen uit diverse functies en kunt werken op verschillende locaties. Zo kun je je breed ontwikkelen en steeds weer zoeken naar nieuwe uitdagingen.
Deel uw mening over Coloriet
Helpt u mee onze zorg te verbeteren door uw waardering voor ons werk in te vullen?