...
Search
Generic filters
0320 290 508

Alle vrijwilligers vacatures in Zeewolde op een rij

We waarderen het enorm als je als vrijwilliger bij ons wilt komen werken en daarom begeleiden we je zo goed mogelijk. Tijdens je werkzaamheden kun je terecht bij één van onze zorgprofessionals of coaches welzijn. Er is altijd iemand in de buurt om je vragen te stellen. Wij bieden je een warm welkom, waardevol vrijwilligerswerk, een training, workshop of vrijwilligersbijeenkomst en werk wat past bij jouw interesses, beschikbaarheid en wensen.

Op dit moment hebben we de volgende vrijwilligers vacatures in Zeewolde:

Fietsvrijwilliger

  • 1 á 2 uurtjes in de week
  • Locatie Coloriet de Sfinx

Sommige bewoners vinden het heerlijk om een stukje te fietsen, maar kunnen dat niet (goed) meer zelf. Wij zoeken daarom vrijwilligers die met een duo-fiets of rolstoelfiets naar buiten willen. Je haalt de fiets op en overlegt met de bewoner of zorg waar jullie heen fietsen. Na het fietsen breng je de bewoner terug naar huis en geef je eventuele bijzonderheden door aan de zorg. Voor deze vacature is het fijn als je actief bent en houdt van een gezellig praatje. Het liefst plannen we het fietsen op vaste momenten in de week/weekend/’s ochtends/’s middags.

> Meer weten? Stuur een berichtje naar Ans de Jong via A.DeJong@coloriet.nl.
> Lees hier het ervaringsverhaal van Sifra over deze functie als vrijwilliger


Kook- en ontbijtvrijwilligers

  • 1 á 2 uurtjes in de week
  • Locatie Coloriet de Sfinx

Een lekker ontbijtje, lunch of samen aan tafel voor het avondeten. Draai jij je hand niet om voor koken? Bereid dan als vrijwilliger het ontbijt, of kom helpen bij het bereiden van het avondeten. Dit doe je op de woongroep, zodat de bewoners jouw kookkunsten al kunnen ruiken voor zij aan tafel gaan.

> Meer weten? Stuur een berichtje naar Ans de Jong via A.DeJong@coloriet.nl.


Vrijwilligers voor een spelletje, ommetje of klusje

  • 1 á 2 uurtjes in de week
  • Locatie Coloriet de Sfinx

Als vrijwilliger bij Coloriet kun je je eigen interesses en talenten inzetten voor het blij maken van onze (oudere) bewoners die op één van onze locaties woont. Speel bijvoorbeeld eens een gezelschapsspelletje met een bewoner. Help bij één van de activiteiten of ondersteun op de huiskamer bij het ontbijt, de lunch, de koffiepauze of misschien wil je helpen met koken in de avond? Ga samen een frisse neus halen in de buitenlucht tijdens een wandeling of tocht op een duo-fiets.

> Meer weten? Stuur een berichtje naar Ans de Jong via A.DeJong@coloriet.nl.
> Lees hier het ervaringsverhaal van Jolanda over deze functie als vrijwilliger


Vrijwilligers Grand Café De Buren

  • Uren in overleg
  • Locatie Grand Café De Buren, Flevoweg 69

In het Grand Café zijn allerlei activiteiten te vinden. Hiervoor hebben we verschillende vacatures:

  • Wij zijn op zoek naar gastvrouwen en -heren die onze gasten welkom willen heten en willen helpen met de bediening. Maar die ook een gezellig praatje willen maken met onze bezoekers. Daarnaast kunnen we op donderdagochtend en eventueel een doordeweekse dag nog hulp gebruiken voor de bediening in het Grand Café.
  • Vind jij het leuk om zelfstandig één van de activiteiten te organiseren en begeleiden? Op www.deburenzeewolde.nl vind je een overzicht van de activiteiten die wij organiseren.

> Meer weten? Stuur een berichtje naar Ans de Jong via A.DeJong@coloriet.nl.
> Lees hier het ervaringsverhaal van Bep over deze functie als vrijwilliger

Deel uw mening over Coloriet
Helpt u mee onze zorg te verbeteren door uw waardering voor ons werk in te vullen?
Skip to content