...
Search
Generic filters
0320 290 508

Alle vrijwilligers vacatures in Zeewolde op een rij

We waarderen het enorm als je als vrijwilliger bij ons wilt komen werken en daarom begeleiden we je zo goed mogelijk. Tijdens je werkzaamheden kun je terecht bij één van onze zorgprofessionals of coaches welzijn. Er is altijd iemand in de buurt om je vragen te stellen. Wij bieden je een warm welkom, waardevol vrijwilligerswerk, een training, workshop of vrijwilligersbijeenkomst en werk wat past bij jouw interesses, beschikbaarheid en wensen.

Op dit moment hebben we de volgende vrijwilligers vacatures in Zeewolde:

Vrijwilliger Grand Café De Buren

 • Uren in overleg
 • Bij Grand Café De Buren (Dit is een initiatief van Coloriet)

Een avondje achter de bar, een middag in de week of maand knutselen of een dagdeel in het Grand Café serveren? Doe waar je blij van wordt in een gezellige omgeving!
Kom gerust ook eens langs om sfeer te proeven of voor een kennismaking.

> Meer informatie of over deze leuke vrijwilligersvacature, of wil je je aanmelden? Kijk op: www.deburenzeewolde.nl, bel: 06 5170 3479 of mail: info@deburenzeewolde.nl.


Vrijwilliger voor het beeldzorgteam

 • Uren in overleg
 • Diverse locaties

Binnen Coloriet Wijkzorg zijn we bezig met iets nieuws; het samenstellen van  een beeldzorgteam. Als vrijwilliger bij het beeldzorgteam leg je contact met onze cliënten die nog thuis wonen via een beeldscherm. Om te vragen hoe het met ze gaat, om het nieuws van de dag door te nemen, voor een gezellig praatje of om online een spelletje met ze te doen. Ook zoeken we vrijwilligers die de cliënten thuis kunnen helpen bij het leren omgaan en gebruiken van beeldbellen.

Voel jij je betrokken bij de doelgroep en maak je snel contact? Heb jij affiniteit met digitale communicatie? Dan zou jij een waardevolle toevoeging zijn voor ons beeldzorgteam!

> Ben je ook enthousiast geworden en wil je meer informatie over deze vrijwilligersfunctie? Neem dan contact op met Linda via l.debuck@coloriet.nl.
> Lees hier het interview met Ad en Frank die als vrijwilliger in het beeldzorgteam werken


Vrijwilliger dagbesteding

 • Coloriet Dagcentrum De Oase

Bij Coloriet Dagcentrum De Oase zijn we op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om met de bezoekers van de dagbesteding verschillende dingen te ondernemen. Denk aan een stukje wandelen, naar de markt gaan of helpen bij de activiteiten van de dagbesteding. Lijkt het je leuk om je handen uit de mouwen te steken en samen met onze collega’s de bezoekers van de dagbesteding een leuke dag te bezorgen? Neem dan contact op voor meer informatie. Of kom gerust eens langs om de sfeer te proeven!

> Contact opnemen kan via onze vrijwilligerscoördinatoren via vrijwilligerswerk@coloriet.nl.


Zwemvrijwilliger

 • 1 uurtje in de week, of 2 keer per maand
 • Locatie Coloriet de Sfinx en zwembad Zeewolde

Neem je een van onze bewoners mee uit zwemmen in het nieuwe zwembad van Zeewolde? Je ondersteunt de bewoner bij deze activiteit. Dat kan zijn bij het aan- en uitkleden, het drijven in het bad, etc. De tijden en frequentie zijn in overleg, maar het liefst doen we dit wel op een warmwater dag in het zwembad. Dat is prettiger voor de bewoner.

> Meer weten? Stuur een berichtje naar onze vrijwilligerscoördinatoren via vrijwilligerswerk@coloriet.nl.


Fietsvrijwilliger

 • 1 á 2 uurtjes in de week
 • Locatie Coloriet de Sfinx

Sommige bewoners vinden het heerlijk om een stukje te fietsen, maar kunnen dat niet (goed) meer zelf. Wij zoeken daarom vrijwilligers die met een duo-fiets of rolstoelfiets naar buiten willen. Je haalt de fiets op en overlegt met de bewoner of zorg waar jullie heen fietsen. Na het fietsen breng je de bewoner terug naar huis en geef je eventuele bijzonderheden door aan de zorg. Voor deze vacature is het fijn als je actief bent en houdt van een gezellig praatje. Het liefst plannen we het fietsen op vaste momenten in de week/weekend/’s ochtends/’s middags.

> Meer weten? Stuur een berichtje naar onze vrijwilligerscoördinatoren via vrijwilligerswerk@coloriet.nl.
> Lees hier het ervaringsverhaal van Sifra over deze functie als vrijwilliger


Kook- en ontbijtvrijwilligers

 • 1 á 2 uurtjes in de week
 • Locatie Coloriet de Sfinx

Een lekker ontbijtje, lunch of samen aan tafel voor het avondeten. Draai jij je hand niet om voor koken? Bereid dan als vrijwilliger het ontbijt, of kom helpen bij het bereiden van het avondeten. Dit doe je op de woongroep, zodat de bewoners jouw kookkunsten al kunnen ruiken voor zij aan tafel gaan.

> Meer weten? Stuur een berichtje naar onze vrijwilligerscoördinatoren via vrijwilligerswerk@coloriet.nl.


Vrijwilligers voor een spelletje, ommetje of klusje

 • 1 á 2 uurtjes in de week
 • Locatie Coloriet de Sfinx

Als vrijwilliger bij Coloriet kun je je eigen interesses en talenten inzetten voor het blij maken van onze (oudere) bewoners die op één van onze locaties woont. Speel bijvoorbeeld eens een gezelschapsspelletje met een bewoner. Help bij één van de activiteiten of ondersteun op de huiskamer bij het ontbijt, de lunch, de koffiepauze of misschien wil je helpen met koken in de avond? Ga samen een frisse neus halen in de buitenlucht tijdens een wandeling of tocht op een duo-fiets.

> Meer weten? Stuur een berichtje naar onze vrijwilligerscoördinatoren via vrijwilligerswerk@coloriet.nl.
> Lees hier het ervaringsverhaal van Jolanda over deze functie als vrijwilliger

Deel uw mening over Coloriet
Helpt u mee onze zorg te verbeteren door uw waardering voor ons werk in te vullen?