...
Search
Generic filters
0320 290 508

Ontdek de zorg week 2023

Van 13 t/m 18 maart 2023 is het 'Ontdek de zorg week'. Tijdens deze week kan iedereen die geïnteresseerd is in het werken in de zorg deelnemen aan allerlei activiteiten om kennis te maken met de zorg. Ook bij Coloriet! 

Hieronder vind je een overzicht van de activiteiten. Via het formulier kun je je opgeven voor één van de activiteiten.

Coloriet de Regenboog in Dronten

  • Maandagmiddag 13 maart 2023 (15.00 – 16.00 uur)
    Zanguurtje op het wijkplein
  • Dinsdagmiddag 14 maart 2023 (15.00 – 16.00 uur
    Spelletjesmiddag op het wijkplein

Coloriet Dagcentrum Het Pluspunt in Swifterbant

Op donderdag 16 maart ben je van 14.30 uur tot 16.30 uur van harte welkom in Het Pluspunt. Je kunt dan kennismaken met het werken in een dagbesteding. Onder het genot van een kopje koffie en zelfgebakken taart/cake spelen we een quiz met vragen over Flevoland en de zorg. Ook kun je in gesprek gaan met één van de medewerkers.

Liever op een ander moment kennismaken?

Kan je niet op één van deze dagen maar zou je wel graag meer willen weten over het werken in de zorg? Vul dan onderstaand formulier in en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Sticker bonus vakantiekrachten

Vakantiekrachten zorg

Coloriet ZomerJob
Samen met je collega’s geef je directe zorg aan onze bewoners. Dit houdt in dat je de dagelijkse verzorging van bewoners op je neemt. Dit kunnen zowel werkzaamheden in de zorg zijn, zoals hulp bieden bij aankleden en douchen, of in de huishouding.
Sticker bonus vakantiekrachten

Vakantiekrachten Huishoudservice

Coloriet ZomerJob
Je helpt onze cliënten thuis bij het schoonmaken van hun huis. Vaak ben je hun enige contact op een dag dus een gezellig praatje en een stukje aandacht ook belangrijk!
Sticker bonus vakantiekrachten

Vakantiekrachten Wijkzorg

Coloriet ZomerJob
Binnen de Wijkzorg geef je samen met collega’s zorg aan onze cliënten in de wijk die nog zelf thuis wonen. De werkzaamheden variëren van hulp bij het aankleden en wassen tot het verzorgen van een maaltijd of het geven van medicijnen.
Deel uw mening over Coloriet
Helpt u mee onze zorg te verbeteren door uw waardering voor ons werk in te vullen?