...
Search
Generic filters
0320 290 508

Vakantiekracht medewerker Wijkzorg

Aantal uren in overleg met jou! Voor één van onze locaties in Dronten, Lelystad & Zeewolde

Wie ben jij?
Coloriet is dé specialist in wonen en thuiszorg voor senioren in Dronten, Lelystad en Zeewolde. In de zomermaanden van juni tot en met september kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Ben jij in deze periode minimaal 3 weken beschikbaar en passen de woorden hulpvaardig, enthousiast, doorzetter en sociaal bij jou? Dan ben jij de vakantiekracht die wij zoeken! In de Wijkzorg zal je zelfstandig routes lopen daarom is het belangrijk dat jij al de medicatiemodule hebt afgerond en hierin ervaring hebt opgedaan.

Wat ga jij doen als medewerker bij Coloriet Wijkzorg?
Binnen de Wijkzorg geef je samen met collega’s zorg aan onze cliënten die nog zelfstandig thuis wonen. De werkzaamheden variëren van hulp bij het aankleden en wassen tot het verzorgen van een maaltijd of het geven van medicijnen. Veel cliënten zijn alleenstaand en daardoor soms best eenzaam. Daarom ben je vaak voor hen het enige contact op een dag. Naast de zorg is een gezellig praatje en aandacht voor onze cliënten ook een belangrijk deel van je werk. In de Wijkzorg werk je over het algemeen alleen in de ochtend of in de avond. Een ideale ZomerJob dus want in de middag kun je gewoon genieten van een dagje strand.

Wat vinden wij belangrijk?

 • Jij hebt bij voorkeur een zorg en welzijn opleiding helpende niveau 2 aangevuld met de medicatiemodule of Verzorgende IG niveau 3 (of hoger);
 • Of je bent in opleiding tot verzorgende of verpleegkundige met de medicatiemodule al afgetekend;
 • Ervaring in de zorg;
 • Jij weet welke ontwikkelingen zich op dit moment afspelen in de zorg;
 • Beschikbaarheid in de maanden juni tot en met september of gedeeltes hiervan;
 • Communicatief sterk in woord en geschrift;
 • Bij voorkeur drie aaneengesloten weken beschikbaar.

Wij bieden

 • Een vakantie- of arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd;
 • Volop kansen voor laatstejaars om hier een uitdagende baan binnen Coloriet aan over te houden;
 • Doorgroeimogelijkheden binnen Coloriet;
 • Verantwoordelijkheid en leuk werk in een enthousiast team;
 • En een leuk passend salaris!

Locatie/plaats
Dit gaat in overleg en wordt afgestemd op jouw woonplaats.

Enthousiast?
Wil jij meer over deze functie weten? Bel of WhatsApp Noortje Karssen (Recruiter) via het telefoonnummer: 06 10 56 22 58.

Meteen solliciteren?
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Reageer dan direct of vóór 1 mei 2023 via de sollicitatiebutton en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.
KLIK DAN HIER OM JE DIRECT AAN TE MELDEN

Wij vragen bij indiensttreding een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Kosten hiervoor worden door Coloriet vergoed.

Sticker bonus vakantiekrachten

Vakantiekrachten zorg

Coloriet ZomerJob
Samen met je collega’s geef je directe zorg aan onze bewoners. Dit houdt in dat je de dagelijkse verzorging van bewoners op je neemt. Dit kunnen zowel werkzaamheden in de zorg zijn, zoals hulp bieden bij aankleden en douchen, of in de huishouding.
Sticker bonus vakantiekrachten

Vakantiekrachten Huishoudservice

Coloriet ZomerJob
Je helpt onze cliënten thuis bij het schoonmaken van hun huis. Vaak ben je hun enige contact op een dag dus een gezellig praatje en een stukje aandacht ook belangrijk!
Sticker bonus vakantiekrachten

Vakantiekrachten Wijkzorg

Coloriet ZomerJob
Binnen de Wijkzorg geef je samen met collega’s zorg aan onze cliënten in de wijk die nog zelf thuis wonen. De werkzaamheden variëren van hulp bij het aankleden en wassen tot het verzorgen van een maaltijd of het geven van medicijnen.
Deel uw mening over Coloriet
Helpt u mee onze zorg te verbeteren door uw waardering voor ons werk in te vullen?