...
Search
Generic filters
0320 290 508

Coloriet de Kroon opent begin januari 2024!

Naast het station in Dronten aan de Ottodreef wordt op dit moment De Kroon van Dronten gerealiseerd. Hierin zal ook een nieuwe locatie van Coloriet zich vestigen: Coloriet de Kroon. Een woonzorgcentrum waar 43 bewoners met geheugenproblemen kunnen wonen. Ook komt er een extra multifunctionele ruimte en gemeenschappelijke tuin. Coloriet de Kroon opent begin januari 2024 haar deuren.

Samen kleur geven aan waardevol leven

Als thuis wonen helaas niet meer mogelijk is, bieden wij in Coloriet de Kroon 24-uurs passende ondersteuning aan mensen met dementie. Met elkaar geven we bewoners de mogelijkheid om te wonen zoals men dat thuis ook deed. Familie, vrienden en mantelzorgers blijven ook, net zoals dat thuis ging, betrokken.

Afgelopen donderdag bracht de Raad van Commissarissen van Coloriet samen met onze bestuurder en het directieteam een bezoek aan Coloriet de Kroon. Zij kwamen een kijkje nemen naar de vorderingen van de bouw. Ook vertelde de manager van De Kroon meer over de zorg die gegeven gaat worden in De Kroon. Het was een mooi bezoek en iedereen was onder de indruk van de nieuwe locatie!

Wonen in Coloriet de Kroon betekent:

  • Wonen midden in de samenleving met diverse voorzieningen in de buurt
  • Een eigen woonstudio met badkamer, voor als bewoners alleen willen zijn, en een ruime gezamenlijke woonkamer, activiteitenruimte en tuin om samen met anderen activiteiten te ondernemen.
  • Dat bewoners de mogelijkheid hebben om de dingen te blijven doen die men leuk vindt. Het welbevinden van onze bewoners staat centraal.
  • We bieden professionele ondersteuning, wanneer dat nodig is.
  • Respect voor de eigen regie en maximale bewegingsvrijheid van de bewoners. De Kroon is een open locatie wat betekent dat bewoners zich vrij kunnen bewegen door het gebouw en/of de omgeving van Dronten.
  • Dat familie, vrienden en mantelzorgers van onze bewoners altijd welkom zijn en zich ook thuis voelen in het nieuwe huis van hun naaste.

Heeft u belangstelling om te wonen in Coloriet de Kroon? Laat het ons dan hier weten of neem contact op met klantadvies via 0320 290 508 of klantadvies@coloriet.nl .

Voor het nieuwe team van Coloriet de Kroon zijn we op zoek naar collega’s en vrijwilligers! Interesse?
Klik dan hier voor de vacatures
Klik dan hier voor vrijwilligerswerk

Meer informatie over Coloriet De Kroon vindt u hier.

Update coloriet de kroon dronten