...
Search
Generic filters
0320 290 508

Alle informatie als u tijdelijk bij ons verblijft op een rij!

Voordat de zorg voor u of uw naaste start hebben we nog een aantal zaken van u nodig. Op deze pagina kunt alle informatie terugvinden die we van u nodig hebben. Daarnaast geven we u graag een aantal tips waar u nog aan moet denken, geven we u alle informatie die ook goed om te weten is en geven we antwoord op veelgestelde vragen.

  • Neem een geldig identiteitsbewijs mee
    Wij hebben een geldig identificatiebewijs nodig om de door ons geleverde zorg bij het zorgkantoor te kunnen declareren. Mocht u uw identiteitsgegevens nog niet  aan ons hebben doorgegeven, dan verzoeken wij u een kopie van uw identificatiebewijs mee te nemen. Bent u niet in staat om een kopie mee te nemen, dan is het voldoende om uw identiteitsbewijs aan de zorgmedewerker te tonen.

Bekijk alle veelgestelde vragen over een tijdelijk verblijf op de ELV-afdeling:

  • Wanneer u tijdelijk in één van de Coloriet locaties verblijft, verzekert Coloriet de kamer en de spullen. Hiervoor hebben wij een inboedelverzekering.
  • Coloriet heeft ook een aansprakelijkheidsverzekering voor u afgesloten voor de periode dat u tijdelijk bij ons verblijft.

Omdat u tijdelijk bij ons verblijft kan het zijn dat u zelf elders verzekerd bent.  In geval van schade moet dat dan ook doorgegeven worden en zullen de verzekeraars onderling de uiteindelijke schade verrekenen.

Nee, Coloriet zorgt voor het linnengoed en handdoeken. Uiteraard bent u vrij om uw eigen dekbedhoes of dekens mee te nemen, maar in de basis zorgt Coloriet hiervoor.

Huisdieren mogen niet bij u verblijven. Ze mogen wel bij u op bezoek komen, wanneer dit geen overlast oplevert.

Ja, op alle locaties is er WiFi via de 'WiFi hotspots' van KPN.
Stap 1: Selecteer KPN als draadloos netwerk op het apparaat waar je WiFi wil hebben
Stap 2: Start je internet browser, de inlogpagina start automatisch
Stap 3: Accepteer de voorwaarden en ga direct online

Alle informatie voor u op een rij
Deel uw mening over Coloriet
Helpt u mee onze zorg te verbeteren door uw waardering voor ons werk in te vullen?