Search
Generic filters
0320 290 508

Alle informatie als u tijdelijk bij ons verblijft op een rij!

Voordat de zorg voor u of uw naaste start hebben we nog een aantal zaken van u nodig. Op deze pagina kunt alle informatie terugvinden die we van u nodig hebben. Daarnaast geven we u graag een aantal tips waar u nog aan moet denken, geven we u alle informatie die ook goed om te weten is en geven we antwoord op veelgestelde vragen.

  • Neem een geldig identiteitsbewijs mee
    Wij hebben een geldig identificatiebewijs nodig om de door ons geleverde zorg bij het zorgkantoor te kunnen declareren. Mocht u uw identiteitsgegevens nog niet  aan ons hebben doorgegeven, dan verzoeken wij u een kopie van uw identificatiebewijs mee te nemen. Bent u niet in staat om een kopie mee te nemen, dan is het voldoende om uw identiteitsbewijs aan de zorgmedewerker te tonen.

Bekijk alle veelgestelde vragen over een tijdelijk verblijf op de ELV-afdeling:

Coloriet heeft een collectieve WA-verzekering voor alle bewoners. Coloriet regelt geen zorgverzekeringen, aanvullende verzekeringen en/of eventueel andere persoonlijke verzekeringen (bijvoorbeeld WA, inboedel, rechtsbijstand).

Nee, Coloriet zorgt voor het linnengoed en handdoeken. Uiteraard bent u vrij om uw eigen dekbedhoes of dekens mee te nemen, maar in de basis zorg Coloriet hiervoor.

Huisdieren mogen niet bij u verblijven. Ze mogen wel bij u op bezoek komen, wanneer dit geen overlast oplevert.

Alle informatie voor u op een rij
Deel uw mening over Coloriet
Helpt u mee onze zorg te verbeteren door uw waardering voor ons werk in te vullen?