...
Search
Generic filters
0320 290 508

Coloriet: verbinding met aandacht

Vanuit wijkzorg en in onze woonzorgcentra is het gros van onze cliënten alleenstaand. Eenzaamheid kan dan makkelijker op de loer liggen. Vanuit onze missie en visie willen wij samen kleur geven aan waardevol leven. Ook als je signaleert dat iemand eenzaam is.

Het is belangrijk hier continu aandacht voor te hebben. Meer welzijn betekent minder zorg. Wij zijn ervan overtuigd dat mensen geluk ervaren als ze van betekenis kunnen zijn. Kun je nog de dingen doen waar je blij van wordt? Heb je mensen om je heen die je energie geven?

Wat als
Samen creëren mensen een waardevol bestaan door elkaar te zien, te horen en te kennen. Maar wat als je dit netwerk niet (meer) hebt? Of wat als jij je eenzaam voelt omdat je geen boodschappen meer kunt halen? Onze medewerkers in de thuiszorg of vrijwilligers zoals de chauffeurs van Maaltijd Compleet zijn vaak de enige mensen die de betreffende cliënten op een dag zien. Hun aanwezigheid en hun vertrouwde gezichten zijn van belang.

Preventie
Daarom hechten wij zoveel waarde aan preventieStimuleren wat mensen nog zelf kunnen. Al is het elke dag de rit in de scootmobiel naar de winkel, of om naar een van onze dagcentra voor dagbesteding of wijkplein te komen voor activiteiten en ontmoeting. Vaak komen mensen ook weer in hun kracht door vrijwilligerswerk te doen.

Samen
Iedereen kan zorg nodig hebben. Het leven heb je niet altijd zelf in de hand. Wij staan voor je klaar als jij dat nodig hebt. Door in elke fase van jouw leven aandacht te besteden aan jou. Tot en met onze hospicezorg. Samen geven we kleur aan waardevol leven. Iedereen kan een steentje bijdragen of na signalering doorverwijzen. Samen doen.

Ervaringsverhalen over verbinding

 

Woonzorg

Meer welzijn is minder zorg

'Wij sluiten aan bij de persoonlijke behoefte en interesses van onze bezoekers'.
Website ervaringsverhalen & sidebar x

Signaleren en doorverwijzen

'Poldermensen zullen niet snel om hulp vragen'.
David en geertje bloeiende liefde

Bloeiende liefde bij Coloriet

'Ik vond mijn prins op het witte paard dankzij een medewerker van Coloriet'.
Deel uw mening over Coloriet
Helpt u mee onze zorg te verbeteren door uw waardering voor ons werk in te vullen?