...
Search
Generic filters
0320 290 508

Oplevering van Coloriet De Kroon in Dronten!

Mooi nieuws! Afgelopen vrijdag kregen we de sleutel van onze nieuwe locatie Coloriet De Kroon in Dronten. Joost Meijs, bestuurder Coloriet, ontving de sleutels van de nieuwe locatie uit handen van de projectontwikkelaars van het KWA-Plein Dronten, Mark Lorist en Martijn Koppert. Ook aannemer OldeRikkert, die de nieuwe locatie heeft gebouwd, was bij de oplevering aanwezig. 

En wat zijn we trots op onze nieuwe locatie! Nu de oplevering een feit is, kan het inrichten en het klaar maken van de studio’s, huiskamers, keukens, de  activiteitenruimte en de tuin beginnen. Begin januari 2024 heten we de eerste bewoners welkom in De Kroon. 

Inmiddels zijn we begonnen met de eerste gesprekken met toekomstige bewoners. In totaal zijn er 43 studio’s beschikbaar in De Kroon voor mensen met dementie. Ook zijn we druk bezig met het samenstellen van de nieuwe teams. Belangstelling om te komen wonen of werken in De Kroon? Ga dan naar Coloriet De Kroon. 

Naast ons woonzorgcentrum komen er in De Kroon ook koopwoningen, startersappartementen, een poli voor het ziekenhuis St Jansdal en is er straks ruimte voor horeca of een kiosk. Zo wordt het een fijne, levendige, plek met veel voorzieningen voor jong en oud, bewoners en bezoekers.  Eigenaar van het woonzorg gebouw is AG Care B.V., onderdeel van AG Insurance een grote verzekeraar uit België.

Oplevering coloriet de kroon

Op de foto van links naar rechts:
Jeroen Dekker (Kooij & Dekker Ingenieursbureau BV)
Willem van Huigenbosch (Olde Rikkert)
Marlinde Westland (Coloriet)
Annelies Lammers (KKWIEK vastgoedadvies & ontwikkeling)
Chris Beckers (Olde Rikkert)
Joost Meijs (Coloriet)
Mark Lorist (KWA-Plein Dronten)
Martijn Koppert (KWA-Plein Dronten)

 

 

 

 

 

 

 

Website ervaringsverhalen & sidebar x