...
Search
Generic filters
0320 290 508

Officiële opening leerteam Laarstaete

Gisterochtend was het dan eindelijk zo ver: de start van het leerteam op de tweede verdieping (huisje 5 en 6) van Laarstaete. Na alle voorbereidingen keken de studenten, werkbegeleiders, docenten en andere betrokkenen bij het leerteam enorm uit naar deze dag. Eindelijk gaat het beginnen! De officiële start hebben we feestelijk gevierd, natuurlijk met de bewoners en hun naasten, maar ook met collega’s, leden van de cliëntenraad en betrokkenen van Firda.

Michaël van Steijn (manager Laarstaete) heette iedereen welkom. Daarna stelde Deborah Eiling (leercoach van het leerteam) alle studenten en werkbegeleiders voor aan de bewoners. Joost Meijs (bestuurder Coloriet) vertelde nog wat meer over het ontstaan van het leerteam en over de mooie samenwerking tussen Coloriet en Firda om het leerteam van start te laten gaan.

Onthulling van een wensboom

 

Daarna was het tijd voor de officiële openingshandeling! De onthulling van de wensboom voor het leerteam. Bij binnenkomst kregen alle aanwezigen een wenskaartje waar ze op konden schrijven wat hun wens was voor het leerteam. Na het onthullen van de wensboom kon iedereen zijn kaartje in de boom hangen. Zo werd de boom gevuld met allemaal mooie wensen.

Vanaf nu krijgen de bewoners van huisje 5 en 6 dus zorg van het leerteam. Meer weten over het leerteam of ben je geinteresseerd in leren en werken in het leerteam. Lees hier dan meer >>

Opening leerteam coloriet laarstaete