Zorg aanvragen Direct contact
360° virtuele rondleiding

Welkom bij Coloriet Laarstaete

In Coloriet Laarstaete is iedereen van harte welkom. U, wanneer u behoefte heeft aan intensieve verzorging, begeleiding en verpleging, maar ook mantelzorgers, bezoekers en vrijwilligers. Middenin het centrum van Lelystad bieden wij een moderne woonomgeving waar u kunt wonen zoals thuis.
  
De zorg die u van ons krijgt, stemmen wij af op uw wensen en behoeften. Wij nemen de tijd u goed te leren kennen, zodat wij u de benodigde  zorg kunnen bieden waarbij u zich goed bij voelt en waar u gelukkig van wordt. U houdt zelf de regie in handen. Waar gewenst vullen de medewerkers van Coloriet de hulp van mantelzorgers aan. Zij zorgen ervoor dat u kunt leven en wonen zoals u dat wilt, met specialistische zorg en behandelingen op maat en wanneer het nodig is. 

Samen met familie en bekenden

Familie en bekenden kunnen bij u langs komen in Coloriet Laarstaete, net zoals thuis. Zij zijn van harte welkom te ondersteunen bij maaltijden, koffiedrinken, uitstapjes en zorgverlening. Onze locatie ligt op loopafstand van het station, heeft een bushalte voor de deur en biedt gratis parkeren. Wij kennen geen bezoektijden. De deur staat voor hen open. 

Heeft u zin in een gezellige ontmoeting met andere cliënten of uw bezoek? In het sfeervolle atrium of op het terras kunt u bijvoorbeeld een kopje koffie drinken, een broodje eten of de krant lezen. In het naastgelegen Coloriet Laarhof vindt u een kleine winkel en een kapsalon. Het Stadshart van Lelystad, met winkels en horecagelegenheden, is dichtbij. 

Revalideren

Het is ook mogelijk om bij Coloriet Laarstaete te revalideren. Wij beschikken over moderne ruimten waar u onder begeleiding van een team van gespecialiseerde artsen en behandelaren kunt revalideren. Deze zorgprofessionals werken nauw samen met andere specialisten en beschikken over veel ervaring en expertise. Lees hier meer over revalideren bij Coloriet.

Kenmerken

  • Verpleeg- en behandelcentrum
  • 93 plaatsen

Faciliteiten

  • Grand café
  • Diverse activiteiten

Expertise

  • Geriatrische revalidatie