...
Search
Generic filters
0320 290 508

Feestelijke opening Coloriet de Kroon in Dronten

Gisteren werd de nieuwe woonzorglocatie Coloriet de Kroon in Dronten officieel geopend door burgemeester Jean Paul Gebben. Hij knipte het lint door samen met bewoner Jan.

Nadat de gasten van de opening een rondleiding hadden gekregen door de nieuwe locatie heette Petra de Wit, manager van de locatie, iedereen van harte welkom. Ook vertelde zij over de aanloop naar de opening van De Kroon en hoe de eerste 6 weken zijn verlopen. Joost Meijs, bestuurder Coloriet, sprak onder andere over hoe Coloriet zich voorbereidt op de Zorg van Morgen. Aansluitend ging de burgemeester in op de betekenis van De Kroon voor Dronten en de namen van de verschillende afdelingen; Robijn, Saffier en Smaragd.

Voor het verzinnen van de namen voor de nieuwe woongroepen werd eerder een wedstrijd uitgeschreven. Twee van de vier winnaars waren aanwezig en zorgden tijdens de officiële openingshandeling voor confetti. De officiële opening werd informeel afgesloten met een hapje en een drankje

In Coloriet de Kroon zijn in totaal 43 woonstudio’s, verdeeld over 3 verdiepingen, voor mensen met dementie. Inmiddels zijn bijna alle studio’s bewoond. Elke verdieping heeft ook een eigen woonkamer met keuken en daarnaast is er een gezamenlijke activiteitenruimte en tuin. Klik hier om in een video de locatie met eigen ogen bewonderen.

In Coloriet de Kroon geven we samen kleur aan een waardevol leven. Dat doen we samen met de bewoners, hun familie en naasten, vrijwilligers en professionele zorgmedewerkers.

Opening coloriet de kroon foto patricia pietersen  Opening de kroon toespraak burgemeester Opening coloriet de kroon Opening coloriet de kroon

Opening coloriet de kroon foto patricia pietersen