...
Search
Generic filters
0320 290 508

Coloriet Dagcentrum De Gouden Koets start een nieuwe groep vanaf eind maart 2023

Coloriet Dagcentrum De Gouden Koets start vanaf 21 maart 2023 elke dinsdag met een nieuwe groep bezoekers die in het beginstadium van dementie zitten. Reden voor het starten van deze nieuwe groep is dat er bij mensen die in de eerste fase van het dementieproces zitten nog ruimte is om zich aan te passen aan de situatie en te leren omgaan met de veranderingen. We willen de bezoekers van deze nieuwe groep dan ook stimuleren om actief en zelfstandig te blijven.

Bij De Gouden Koets in Biddinghuizen doen wij er alles aan om bezoekers een prettige dag te bezorgen. Gezelligheid, structuur en regelmaat staan daarbij centraal. Wij streven ernaar dat de activiteiten het welzijn vergroten. Want meer welzijn, is minder zorg.

Meer informatie

Bent u ook geïnteresseerd in deze nieuwe groep op de dinsdag? Voor uzelf of voor uw partner, familielid of anders? Belt u ons gerust voor een afspraak via 0321 329 650 (elke dinsdag bereikbaar van 10.00 – 15.30 uur) of mail naar goudenkoets@coloriet.nl.

Vrijwilligers gezocht

Voor de nieuwe groep zijn we ook nog op zoek naar vrijwilligers. We zijn op zoek naar enthousiaste begeleiders, creatievelingen en sportievelingen. Alle vacatures zijn te vinden op www.coloriet.nl/word-ook-vrijwilliger/vacatures-vrijwilligers-dronten/.

De gouden koets