...
Search
Generic filters
0320 290 508

Coloriet banenfestival in Dronten met koninklijk tintje

Donderdag 9 november Coloriet de Regenboog

Dronten – Na het succes van de juni editie organiseert Coloriet weer een banenfestival voor het werken in de zorg. Dit keer op donderdag 9 november 2023 van 17.00 – 20.00 uur in Coloriet de Regenboog in Dronten. En het banenfestival heeft een koninklijk tintje. Naast het kennismaken en oriënteren op het werken in de zorg is Coloriet ook op zoek naar collega’s voor de nieuwe locatie in Dronten, Coloriet de Kroon, die begin januari opent.

Het banenfestival is voor iedereen

Of je nu al in de zorg werkt en op zoek bent naar een nieuwe baan of niet in de zorg werkt maar wel interesse hebt. Tijdens het banenfestival kan je ontdekken welke verschillende mogelijkheden Coloriet biedt om te werken en/of leren in de zorg in één van de woonzorglocaties, de thuiszorg of dagcentra. Ook vertellen we je graag meer over onze vrijwilligersvacatures.

Ontdek of het werken in de zorg wat voor jou is!

Om op een laagdrempelige manier te ontdekken of het werken in de zorg wat voor jou is, kun je tijdens het banenfestival al een beetje ervaring opdoen door een aantal werkzaamheden te oefenen (bloeddruk en saturatie meten). Of ervaar met het GERT-pak hoe het nu echt voelt om je als oudere voort te bewegen. Een ideale manier om te ontdekken of het werken in de zorg wat voor jou is.

Maak kennis met het Coloriet College en de bewoners

Tijdens het banenfestival gaan medewerkers van het Coloriet College graag in gesprek met geïnteresseerden welke mogelijkheden er zijn om te leren & werken in de zorg bij Coloriet. En blijkt het werken in de zorg helemaal bij je te passen, dan zijn er binnen Coloriet vele mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Natuurlijk genieten de bewoners ook mee op het banenfestival. Zij maken graag kennis met iedereen onder het genot van een hapje & drankje en live-muziek.

Werken in de zorg is leuk, uitdagend en enorm waardevol en dat laten we zien tijdens het banenfestival. Lees meer informatie over het banenfestival.

Coloriet banenfestival ervaring