Advies- en Behandelcentrum Coloriet (ABC)

Advies- en Behandelcentrum Coloriet (ABC)

Het Advies- en Behandelcentrum Coloriet (ABC) biedt specialistische zorg. Binnen het ABC vindt u artsen en behandelaren van verschillende behandel- en revalidatiedisciplines onder één dak. Zij kunnen u onderzoeken, adviseren en behandelen om in optimale gezondheid te leven.

Deskundig en toegankelijk

U kunt een beroep doen op het ABC als u vragen heeft over uw lichamelijke gezondheid, maar ook als u merkt dat u of uw partner geestelijk achteruit gaat. Mantelzorgers kunnen ook terecht bij het ABC, voor advies en ondersteuning.

Een breed pakket aan zorgdiensten

Wij vinden het belangrijk dat u zo autonoom mogelijk vorm kunt geven aan uw leven. Daarom  ondersteunen wij u met een breed pakket aan diensten op het gebied van zorg, behandeling, begeleiding en wonen. Wij onderscheiden ons door onze specifieke kennis en expertise op het terrein van zorg en behandeling voor ouderen, chronisch zieken en revalidanten. Naast onze behandel- en revalidatiedisciplines heeft het ABC u óók de onderstaande zorgdiensten te bieden:

Artsen en behandelaren

Het Advies- en Behandelcentrum Coloriet (ABC) is een multidisciplinair team van artsen en behandelaren. 

Gespecialiseerde verpleegkundigen

Coloriet beschikt over de kennis en kunde van meerdere gespecialiseerde verpleegkundigen. Zij hebben ruime ervaring op het gebied van de meest voorkomende diagnosegroepen en beschikken over de volgende specialisaties: dermatologie, stomazorg, COPD en Diabetes mellitus. Lees meer over de gespecialiseerde verpleegkundigen bij Coloriet.

Ons multidisciplinaire team staat voor u klaar.