Personenalarmering

Heeft u acuut hulp nodig? Met één druk op de knop kunt u onze deskundige hulp snel inschakelen. Dat geeft een veilig gevoel en draagt er aan bij dat u langer in uw vertrouwde omgeving kunt blijven wonen.

Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar. Om in uw woning te kunnen komen, maken wij gebruik van een sleutelkluis.

Met personenalarmering bieden wij u

  • Deskundige hulp met één druk op de knop
  • Direct contact bij acute zorgvragen
  • 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar
  • Ook met SIM kaart, dus zonder vaste telefoonlijn mogelijk
  • Veilig gevoel
  • Goed beveiligde sleutelkluis

Personenalarmering en het Clavisio sleutelsysteem

Wanneer u gebruikmaakt van personenalarmering van Coloriet dan heeft u een alarmoproepsysteem nodig en is het noodzakelijk dat de zorgmedewerkers van Coloriet toegang hebben tot uw woning in het geval er is gealarmeerd. Om op een veilige manier toegang te hebben tot uw woning wordt er gebruikgemaakt van het Clavisio sleutelsysteem.

Alarmoproepsysteem

Om alarm te kunnen slaan heeft u een alarmoproepsysteem nodig. In sommige gevallen wordt dit systeem vergoed door de zorgverzekeraar, wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn en hoe u er achter komt of deze vergoeding ook voor u geldt.

Veel alarmeringssystemen werken uitsluitend met een vaste telefoonlijn. Een van de alarmoproepsystemen die Coloriet aanbiedt werkt nu ook op een SIM kaart, u heeft dus geen vaste telefoonlijn meer nodig en daar valt dus op te besparen.

Wat is het Clavisio sleutelsysteem?

Het Clavisio sleutelsysteem bestaat uit een solide, veilig en gecertificeerd metalen sleutelkluisje. Uw huissleutel wordt veilig opgeborgen in het sleutelkluisje. Het kluisje kan alleen met een speciale Clavisio sleutel geopend worden. De zorgmedewerkers van Coloriet hebben de Clavisio sleutel bij zich om het sleutelkluisje te kunnen openen zodat zij uw huisdeursleutel uit het kluisje kunnen halen. Vervolgens openen ze met uw huisdeursleutel de voordeur van uw woning.

Hoe veilig is het Clavisio sleutelsysteem?

Het sleutelkluisje is gemaakt uit extra gehard staal. Hierdoor is het sleutelkluisje bestand tegen vandalisme en inbraak. Het Clavisio sleutelkluisje is getest en gecertificeerd met drie sterren door de Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG). Ook is het Clavisio sleutelkluisje vermeld in de beveiligingsrichtlijnen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Wat zijn de voordelen van het Clavisio sleutelsysteem?

Het grote voordeel van het Clavisio sleutelsysteem is dat de zorgmedewerkers snel bij u in huis zijn. Dit zorgt voor een veilig gevoel bij u als cliënt, bij een alarmoproep. Doordat de zorgmedewerkers toegang hebben tot het sleutelkluisje hoeven ze niet eerst terug naar kantoor om uw sleutel uit een sleutelkast te halen, maar kunnen zij direct op weg naar uw adres. Hierdoor hoeven zij minder heen en weer te reizen en blijven de huissleutels veilig bij uw woning. Bovendien is er met dit systeem slechts 1 sleutel in omloop en is deze sleutel alleen in gebruik bij de dienstdoende medewerker die bij u thuis zorg komt verlenen.

Informatie over personenalarmering

Lees het persoonlijke verhaal van Sandra Gerritsen, haar moeder maakt gebruik van personenalarmering van Coloriet.

Heeft u vragen over personenalarmering van Coloriet of wilt u meer weten over het Clavisio sleutelsysteem? Neem dan direct contact op met één van onze klantadviseurs. U kunt hen ook bellen via 0320 290 508